Скандал в Къщата: Минчев разплака Десислава, Ваня Червенкова скочи! (още подробности)

Скандал в Къщата: Минчев разплака Десислава, Ваня Червенкова скочи! (още подробности)
4.5 (90%) 2 votes

За Десислава този сезон на Биг Брадър Ол Старс започна кошмарно!

Ангелогласната Десислава е на път горко да съжали, че се е съгласила да участва в Биг Брадър Ол Старс. След като още снощи в началото на формата, тя бе най-ощетена от Биг Брадър, който я остави без никакъв багаж и дори без четка за зъби, певицата получи нов удар.

Този път това, което трябваше да преглътне, бе жестоката обида на устатия Евгени Минчев, който от началото призна, че не харесва Десислава. След като остана без дрехи и без нищо свое в Къщата, Деси помоли съквартирантките си за нещо тяхно, което да облече.

Десислава

Десислава разплакана и унизена още от първия ден на престоя си в Къщата

Дамите се съгласиха, че ще бъде най-удачно колежката на Десислава – Йоана Захариева – Йоко да й даде нещо от своя гардероб, тъй като тя е най-близо до Десислава като фигура и възраст. В този момент обаче Евгени Минчев отвори голямата си уста и заяви с насмешка, че Десислава едва ли би се побрала в дрехите на Йоко, защото задницата й била драстично наляла.

При тези думи певицата се опита да запази спокойствие и да накара Евгени Минчев да млъкне като обърне нещата на майтап. Той обаче не само не замълча, но продължи да налива масло в огъня и да „боде“ певицата с най-жестокото за една жена – напредващата й възраст, разкриха източници от кухнята на медията.

След като Десислава не издържа и се разплака, бизнесдамата Ваня Червенкова видя своя шанс и директно скочи с крясъци срещу лорда. Враждата помежду им явно изобщо не е забравена, а доброто и приятелсто отношение на Червенкова към него снощи, е било само мимикрия.

„В случая Ваня Червенкова вдигна скандал на Евгени, за да защити Десислава, но това е само привидната причина. Истината е, че в този един месец тя ще накара цяла България да види колко пари струва Минчев и ще извади много от кирливите му ризи“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Скандал в Къщата: Минчев разплака Десислава, Ваня Червенкова скочи! (още подробности)”

 1. neli

  Ное. 17. 2015

  Аз искам да вляза в къщата да разплача великият пед****т Минчев, не е толкова велик за колкото се представя!!!
  Деси Слава е много добър човек и уникална певица!

 2. анонимен

  Ное. 17. 2015

  Кой го лансира тук и там , този гнусен раздрънкан анус? Явно има друг педерст, който му слага една ръка навсякъде и ни го натрапва този простак, възвеличил от ватман на Лорд… Пази Боже, сляпо да прогледне! Отврат!

Добавете коментар