Ваня Червенкова с куп претенции в Биг Брадър (Виж реакцията на зрителите)

Ваня Червенкова с куп претенции в Биг Брадър (Виж реакцията на зрителите)
5 (100%) 3 votes

Ваня Червенкова дразни всички

Ваня Червенкова подразни зрителите, още щом прекрачи Къщата на Биг Брадър Ол Старс снощи. Въпреки променената си визия и очевадно свалените килограми, богаташката не е долюбвана от зрителите. Снощи Фейсбук прегря с негативни коментари заради нейното участие.

Богаташката влезе с куп претенции и дори се закани директно, че ще има среща с Евгени Минчев очи в очи. Двамата водят дело от години, като Ваня Червенкова иска материално измерение за морална обида от страна на пиара на звездите. Това не попречи обаче двамата снощи да се разцелуват фалшиво и да си ръснат казионните комплименти, пише Блясък.

Ваня Червенкова влиза с куп претенции и взриви зрителите

Ваня Червенкова влиза с куп претенции и взриви зрителите

Зрителите обаче не бяха така благосклонно настроени срещу Ваня Червенкова. Хората недоволстват, че въпросната гранд дама е несменяема в реалите форматите. Те се притесняват, че заради нейното участие останалите съквартиранти ще останат безмълвни и безгласни букви. От предишното й участие във ВИП Брадър те я помнят като глезла с огромни претенции, която ако не й е по кеф вика, крещи, сипе хули и обиди, а после артистично рони „крокодилски” сълзи.

Безспорно Ваня Червенкова е силен играч. Такъв беше тя и при предишното си участие във ВИП Брадър 2013. „Това е най-мразения участник в Биг Брадър. Въпреки вталената си фигура, едва ли ще скрие ужасния си характер”, около това се концентрират коментарите на потребителите на нета. Зрителите подозират, че Ваня Червенкова може отново да си купи вота.

Припомняме, че в предишното си участие тя спечели полуфинала, като огромен брой есемеси бяха пратени от четири номера. Самата богаташка многократно е споделяла, че има сериозни бизнес отношения с руски партньори.Тогава обидена, Ваня Червенкова поиска дори да се подложи на детектор на лъжата, за да изчисти имиджа си на честен играч. Сега зрителите подозират, че нещата ще се повторят и отново богаташката ще активира своите „приятели мутрите“, за да й извоюват победата и в този реалите формат.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар