Състоянието на Соня Колтуклиева се влошава

Състоянието на Соня Колтуклиева се влошава
5 (100%) 1 vote

Соня Колтуклиева има сериозни проблеми със здравето, които криеше дълго време, но истината все някога лъсва!

Соня Колтуклиева рискува много в името на "Биг Брадър Ол Старс"

Соня Колтуклиева рискува много в името на „Биг Брадър Ол Старс“

Здравословното състояние на Соня Колтуклиева е доста лошо. Това разкри самата журналистка, обявявайки че има много големи проблеми с щитовидната жлеза. Тези проблеми са накарали Биг Брадър да вземе мерки и перманентно лекар посещава Соня в Къщата, научи Kliuki.bg.

Репортерката има специално хранителню меню, което спазва от години. Евгени Минчев ще й помага относно храната и той го заяви. По принцип страдащите от това е хубаво да приемат повече храна, богата на много витамини. Именно така Соня Колтуклиева се опитва да излезе от лошото си състояние, в което се намира, но не успява.

Според доста източници, журналистката е влязла в Къщата в много лошо здраве, но тя така силно искала реванш от това предаване, че дори рискувала собственото си здравословно състояние. Тя многократно заяви, че много силно желае финала и този път ще работи с пълна сила за него.

Соня Колтуклиева остана много разочарована преди 3 години, когато се превърна в първия участник, напуснал „ВИП Брадър 2012“. Журналистката никак не се хареса както на своите съквартиранти, така и на повечето зрители на шоуто. Затова сега тя търси своя реванш, искайки да покаже на хората, че е различна от представите им.

„Сончето е страхотен човек. Изглежда малко надменна, но изобщо не е такава. Просто се държи малко по-различно от общоприетото в България. Изтънчена е, културна, интелигентна и това не се харесва на масовия зрител, защото той не е такъв. Дано обаче за 3 години тези, които гледат предаването, да са се променили и да изпратят Соня на финал.“ – споделя приятелка на журналистката.

Дано тази жажда за триумф не изиграе лош номер на здравето на Соня Колтуклиева и тя не продължи да се влошава, както е към момента.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар