Джино Бианкалана бесен на Ники Кънчев

Джино Бианкалана бесен на Ники Кънчев
5 (100%) 3 votes

Джино Бианкалана не може да възприеме начина, по който води шоуто Ники Кънчев!

Джино Бианкалана не е никак щастлив от това, което Ники Кънчев показва като водещ

Джино Бианкалана не е никак щастлив от това, което Ники Кънчев показва като водещ

Въпреки че победи, Джино Бианкалана не бил съгласен с всички методи на предаването. Сред тези, които не одобрял, бил водещият. Ники Кънчев бил трън в очите на милионерския син. Роденият под името Георги бил безкрайно разочарован от някои коментари, които чул за себе си от страна на Ники. Той още по време на финала му набрал сериозно, след като водещият многократно заповяда на Джино да си свали слънчевите очила.

„Той за какъв се има, че ще ми казва как да излизам на финала? Съжалявам, че го послушах, защото после осъзнах, че не е бил прав. Сложих очилата, защото бях трогнат и не исках да ми се виждат сълзите. Това е маска, която често употребявам, не искам да се разбират емоциите ми. Затова Ники Кънчев за мен постъпи глупаво.“ – беснеел Джино Бианкалана.

Бившият на Джена бил изключително разочарован, че е изкаран едва ли не мамино детенце. Макар България да гласува за него, 33-годишният бизнесмен не можел изобщо да се примири с мисълта, че някои хора го смятат за човек, който е постигнал всичко благодарение само на родителите си.

Джино Бианкалана останал бесен и от начина, по който е представена Джена в неговите очи. Той още бил приятел с певицата, а повечето медии представили нещата така, че сякаш фолк дивата му разбила сърцето. Всъщност обаче и той е нямало как да издържи на тази връзка.

„Жена, която е пипната от друг, аз вече никога не бих я взел. Безкомпромисен съм в това отношение. Съжалявам, но няма шанс някога отново да бъда с Джена.“ – сподели Джино наскоро в „На кафе“.

Шампионът на „ВИП Брадър“ все още не е бил с друга жена след Джена. Цели 5 месеца той не е усещал женска ласка, което е много странно, счита Kliuki.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар