Джино Бианкалана обяви пръстена на Джена на търг! (Вижте великолепието за 50 бона)

Джино Бианкалана обяви пръстена на Джена на търг! (Вижте великолепието за 50 бона)
5 (100%) 3 votes

Джино Бианкалана изхвърля всеки спомен от бившата си годеница и връща жеста на българите, които го избраха

Джино Бианкалана изтръгна Джена от сърцето си и поредният жест на освобождаване от спомена за нея е да се раздели с това, което свързваше най-романтичния момент от живота им

Любимата звезда на България ще обяви годежния си пръстен на търг, научи kliuki.bg. До скоро младият мъж от Чикаго го носеше на верижка на врата си, но вече е решил да се отърве от него. Това е част от плана, за който намекна в „На кафе” – да направи добро за хората, които са го избрали.gino biankalana prasten

Не е ясно кога и къде, но със сигурност Джино Бианкалана ще даде парите за благотворителност, докато е в родината. Така ще може да направи добро и ясно да покаже, че последната любов в живота му е минало.

Той научи, че годеницата му Джена също е загърбила спомените им и вече се радва на нова любов. След като се прости с косата си и с благословията на семейството е решен да забрави за последните три години от живота си.

Разбира се, той не смята да каже и дума против певицата – напротив! Джена била рядко добър и интелигентен човек, семейството му я обичало и винаги можела да разчита на него, но дотам!

Певицата се радва на новата си връзка, а доскорошният й любим опитва радостите на нощна София. Младият мъж почти не спи, но е решил да отговори на всичките си поддръжници, да се снима с всеки и естествено – да поддържа връзка със съквартирантите си от Къщата.

Той издаде намеренията на групата си – всички заедно да отидат на представление на Гъмов, а другата седмица дует „Ритон” щели да ги посрещнат на вечеря в красивия си дом.

Джена едва ли ще се почувства засегната от цялата история с търга. Певицата още при раздялата им се погрижила да изпрати доволно скъпото бижу по куриер. Джино Бианкалана може да използва услугите на най-провокативния си фен – Евгени Минчев, който душа дава да се сближи с него и нищо чудно да си предложи услугите на аукциона.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар