Краят настъпи: Мария и Християн се развеждат, тя свали халката! (още подробности)

Краят настъпи: Мария и Християн се развеждат, тя свали халката! (още подробности)
5 (100%) 2 votes

Мария и Християн Гущеров са пред развод, певицата вече не носи сватбената си халка!

Приказката на Мария и Християн Гущеров трая около година. Романтиката и любовта обаче отстъпиха място на разрива и явно счупеното не може да бъде залепено. Това разкриха източници, близки до певицата, която сякаш, за да потвърди новината, свали сватбената си халка от пръста.

Нещо, което Мария никога не е правила. Тя носеше не само златната си халка, но и годежния пръстен от своя Мечо и не се разделяше с тях никога. Преди дни обаче, на срещата със свои фенове, певицата оголи ръцете си, което шокира всички, съобщи вестник Телеграф.

Мария

Мария и Гущеров пред развод, тя свали пръстена

Както стана ясно наскоро, слухът за любовна авантюра между Християн Гущеров и Зорница Линдарева, се оказа поредният кьорфишек на таблоидите. Бившата любовница на Тачо не само отрече да има афера с Мечо, но и заяви, че даже не го е виждала. И се закани да съди вестникът, който разпространи информацията.

Фактът, че не е мачкал чаршафите със Зорница Линдарева обаче, не превръща наследника на Добромир Гущеров в Божа кравичка. Напротив – от известно време насам отношенията му с Мария не вървели и причината за това били нескончаемите работни ангажименти на певицата.

„Когато Мария е свободна и почива, Християн е на работа. Вечер, когато си е у дома и е нормално да бъде с жена си, Мария хуква по участия. На практика нямат време, в което да бъдат заедно, а това е в състояние да убие всяка връзка“, коментират източниците, пише вестник Телеграф.

От сватбената халка на Мария няма и помен

От сватбената халка на Мария няма и помен

Към днешна дата нито Мария, нито Гущеров са направили официално изявление по темата, но се очаква да се решат на това в най-скоро време. „Жалко ако наистина се разведат, защото Мария е много привързана към своя Хриси и двамата се разбираха чудесно. Дано да имат поне още един шанс да укрепят и спасят брака си“, стискат палци дружки на певицата.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Краят настъпи: Мария и Християн се развеждат, тя свали халката! (още подробности)”

  1. ninini

    Ное. 18. 2015

    Стига бе, тия двамцата са родени един за друг. Може жената да си е дала пръстените на почистване.

Добавете коментар