Миро развали „калимерата” със Слави Трифонов! (Охули Детска Евровизия и X – factor)

Миро развали „калимерата” със Слави Трифонов! (Охули Детска Евровизия и X – factor)
5 (100%) 3 votes

Миро забрави времето, когато съдийстваше в „Гласът на България”, откак приключи предаването

Миро от скука си навлече гнева на двама от маститите продуценти у нас – Маги Халваджиян и старото ми приятелче – Слави Трифонов, научи kliuki.bg. miro

Най-търсеният певец у нас рискува да остане без безплатната реклама на телевизионно време или тлъстите хонорари от музикалните програми. Бившата дуетна половинка на Галка стоя пред екрана снощи у дома и толкова му писна от гледката, че изля потреса си в социалните мрежи:

„Х-factor? Фалшиви участници (с изключение един малък-голям и притеснен Кристиян и Християна), некомпетентно и досадно жури, добре, че не съм гледал… Досрамя ме. Обърнах на канала, детска Евровизия… Водещата, едно иначе симпатично момиче се гърчи от напрежение, сценография и осветление – срам. И после ‘що не гледам тв. Впрочем личния ми профил е на доизживяване… ФБ е загуба на време. Туй то“

Изборът на Миро да си закрие профила си е въпрос на усещане, но лесно подхвърляните критики рискуват да му създадат проблеми. Той никога не е бил сред фаворитите на Маги Халваджиян и дори не участва като партньор на звездата в „Като две капки вода”, която имитираше Галя.

Със Слави Трифонов, който има сериозно участие в организацията на Детската Евровизия, обаче нещата стоят различно. Двамата работят заедно от години и винаги успешно. Дългия с удоволствие му дава възможност да представи новите му проекти, даде му първата и единствена награда в „Пей с мен”, дори три пъти беше член на журито на „Гласът на България”.

Покрай поредицата успехи миналата година обаче, наш Славчо загуби благосклонността на телевизията. Вместо да си прибере Сървайвър, взе че изпусна „България търси талант”. Компанията на Графа щяла да ръководи формата, а Трифонов влиза в политиката.

Не се знае дали телевизионните размествания ще повлияят върху шоу-кариерата на Дългия, но в гилдията май вече го отписаха. Щом верен сподвижник като Миро възнегодува срещу проектите ми, да очакваме „Шоуто на Слави” скоро да се сбогува със зрителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар