Сензация: Ето я съпругата на Джино – Дейна още е негова законна половинка! (СНИМКИ + разкрития)

Сензация: Ето я съпругата на Джино – Дейна още е негова законна половинка! (СНИМКИ + разкрития)
4.2 (83.33%) 6 votes

Дейна Бианкалана втрещи с поразителната си прилика с Джена – явно Джино си има собствен тип жена, на когото не изневерява!

Жената до Джино Бианкалана вече е разкрита. И това не е Джена, нито някоя нова „звезда“, а истинската му съпруга – защото до момента поне, Джино няма официален развод с италианската си половинка.

Тя се казва Дейна Бианкалана и е от Сицилия. А на снимките може сами да видите безспорната й прилика с голямата любов на финалиста от Вип Брадър – певицата Джена. Явно Джино си пада по подобен род мацки – силен грим, фрапантни дрехи и прочие.

Джино

Джино Бианкалана си пада по жени от един типаж – Джена и Дейна си приличат

От кадрите на Дейна Бианкалана прави впечатление, че тя е фенка на супер яркия и крещящ грим и огнено червило. Рокличките й са ултра къси и впити по тялото, а лъскавото в дрехите й преобладава всеки път. Стилът на мацката едва ли може да мине за класен, но пък Джино явно си я е харесвал така, разкри вестник „България днес“.

Все още законната половинка на Джино Бианкалана работи в известната компания „Тойота“ и печели завидно добри пари. Тя може да си позволи с лекота всякакъв лукс и екзотични пътешествия, за което не една мацка ще й завиди.

Слуховете обаче носят, че Джино Бианкалана срещнал наша Джена и хлътнал по нея, още докато двамата с Дейна били в сравнително добри семейни отношения. На практика Джино е изневерил на благоверната си – нищо, че днес се скъсва да тръби, че е консервативен, с принципи и не може да приеме невярност към партньора за нищо на света.

Ето я съпругата на Джино - италианката Дейна Бианкалана

Ето я съпругата на Джино – италианката Дейна Бианкалана

И тази мацка си пада по селфитата и кичозния грим

И тази мацка си пада по селфитата и кичозния грим

След победата му в шоуто обаче, на Джино ще му е малко трудно да остане сдържан, тъй като мадами на рояци се хвърлиха към него и… най-вече към парите му, разбира се.

Дейна и Джино са разделени, но нямат развод

Дейна и Джино са разделени, но нямат развод


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар