Европа гърми: Сериозен бой надвисна над Григор Димитров!

Европа гърми: Сериозен бой надвисна над Григор Димитров!
4.7 (93.33%) 3 votes

Григор Димитров може да пострада физически заради новата си изгора в любовта!

Григор Димитров ще бъде пребит

Григор Димитров може да си изпати заради авантюрата си с Никол Шерцингер

Гришо продължава да забива какички и това накрая може да го вкара в болница. Към момента българският тенисист няма сериозна връзка, но върти няколко жени едновременно.

Едната от тях е с 13 години по-голямата от него Никол Шерцингер. Според английските медии обаче бившият на певицата бил повече от бесен, че тя се е забъркала с нашето момче, научи Kliuki.bg.

Люис Хамилтън бил извън кожата си и се заканвал да пребие Григор Димитров при първа възможност. Гневът на пилота от Формула 1 идвал от факта, че Гришо просто се забавлявал с Никол и не й предлагал истинска връзка.

„Може да сме скъсали, но останахме приятели. Няма да позволя някакво момченце да се гаври с нея. Ние затова се разделихме, тя искаше брак, деца, но бяхме твърде далече и постоянно пътувахме. Какво може да й даде от това, което иска, този българин? Да се пази, защото ако го мерна някъде, може да не се сдържа.“ – беснеел световният шампион на Формула 1.

Други източници пък подозират, че Никол Шерцингер съвсем целенасочено се е хванала с Григор Димитров, понеже Хамилтън бил с Мария Шарапова, която пък е бивша на Гришо. Очевидно се получава четириъгълник като този у нас, в който участваха Ники Михайлов, Николета, Божинов и Алисия.

Никол е известна в музикалните среди като една от най-лудите изпълнителки. Тя прекосява света при всеки удобен случай, което се оказва пагубно във всичките й връзки. Тя вече искала да се задоми, тъй като чукна 37 г., но този неин щур живот й пречел.

Затова към момента Григор Димитров се явявал добра опция за нея. Той е още 24-годишен и не я притискал за брак. На певицата й било ясно, че българинът не може да й даде семейство, а и най-вероятно няма да иска, но е добър бряг по пътя към истинската любов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар