Екипът в шок: Десислава напуска Къщата след страшен скандал! (унижението вбеси певицата)

Екипът в шок: Десислава напуска Къщата след страшен скандал! (унижението вбеси певицата)
5 (100%) 3 votes

Десислава пожела да си тръгне завинаги от Къщата на Биг Брадър Ол Старс!

Съквартирантите и най-вече екипът на Биг Брадър Ол Старс са в шок от чутовния скандал, който избухна в Къщата и нервния срив на Десислава. Блондинката пожела час по-скоро да напусне шоуто след жестокото унижение, на което бе подложена.

Така или иначе, тази вечер Десислава щеше да излезе навън, защото има планирано участие във фолк клуб в Пловдив. Тя обаче се зарече, че няма да се върне, защото работата и отношението към нея като към слугиня, са й дошли в повече, разкриха източници от кухнята на медията.

Десислава

Десислава не издържа на напрежението, работата и иронията на останалите

Припомняме, че от два дни Десислава и Ваня Джаферович са разсилни в Къщата и трябва да изпълняват ролята на прислуга на останалите – да готвят, чистят, перат мръсните дрехи и всички останали задължения на слугите.

И ако в началото Деси приемаше с бурен смях съдбата си, сякаш е игра, то още след първия ден на изнурителен труд, тя клекна. Най-големите виновници за срива и решението й обаче, са Евгени Минчев и певицата Йоана Захариева – Йоко, които се постараха да стъжнят живота й.

Двамата буквално се подиграха с Десислава като сложиха голям кош с мръсно пране и й наредиха да го изпере така, че да светне. А с присъщата си устатост, лордът не пропусна да се изцепи в лицето на Десислава, че това е ролята, която й пасва като ръкавица – на прислужница.

Макар че трябваше да минат за шега, думите и действията на Йоко и Минчев взривиха певицата, тъй като към другия прислужник Ваня Джаферович, подобни намеци нямаше.

„Деси е бясна и наистина заяви, че си тръгва. Нормално е екипът да е разтърсен, защото тя е най-рейтинговата звезда в този сезон. Всички останали са или по-неизвестни, или застаряващи. Ако Деси си отиде, кого ще гледат всяка вечер зрителите?!“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар