Горещо: Соня Колтуклиева налази Борислав! (Виж реакцията му)

Горещо: Соня Колтуклиева налази Борислав! (Виж реакцията му)
4.6 (92%) 5 votes

Първият горещ флирт между Соня Колтуклиева и Боби вече е факт

Любовната искра между Соня Колтуклиева и Боби пламна още в деня, когато съквартирантите се събраха в Къщата на Биг Брадър Ол Старс. Устатата Соня Колтуклиева палаво се нахвърли на гиганта Борислав Атанасов. Боби, който определи себе си като лидер, перманентен победител и плейбой предизвика обилно слюноотделяне от прехвърлилата отдавна прокурорска възраст журналистка. Бившият волейболист седна до нея на масата, а тя закачливо забравяше дланта си върху мощните му ръце, пише Пик.

Все пак балканецът, който има китап от престижен американски университет и се фука непрекъснато, че владее два езика, не се стърпя да я запита за броя на годините.„Пълнолетна съм. Свободно можеш да разговаряш с мен на забранени теми”, отвърна му в типичния си стил блондинката.
Усърдието й да обсеби цялото му внимание не убягна от любопитния поглед на светския пиар Евгени Минчев. Той направи опит да подхвърли язвителна забележка към заформящата се двойка.

Соня Колтуклиева си заплю Боби от Къртицата

Соня Колтуклиева си заплю Боби от Къртицата

Усетила какво крои, бизнесдамата Ваня Червенкова парира моментално мераците му да стане унищожително саркастичен, като замаскира намерението си с бутилката, която му подаде.

Много скоро, след уж невинния флирт, двамата бяха привикани в Изповедалнята.Соня Колтуклиева не скри, че харесва Боби, защото бил интелигентен, много чаровен, а мускулите му огромни. Борислав Атанасов, който с лекота се оставял на младите момичета да го „консумират”, както наблегна във визитката си, заяви изненадващо, че харесвал по-възрастните дами.

Причината била в удоволствието , което те му доставяли при общуването.Истинската причина двамата да бъдат привикани се оказа коренно различна. Соня Колтуклиева приклещила напращелия момък и го изненадала с много гореща целувка до тоалетната, разкриват източници от шоуто.

Ужасен, Боби се отдръпнал бързо от похотливите мераци на застаряващата устатница. Това не убегнало от вниманието на Големия брат и те ги повикали да им „издърпат ушите”, за да не стане гафа по-голям.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар