Чутовен крах: Първият съквартирант е аут от Къщата, Деси чака ред! (какво се случва – ИЗВЪНРЕДНО ВИДЕО)

Чутовен крах: Първият съквартирант е аут от Къщата, Деси чака ред! (какво се случва – ИЗВЪНРЕДНО ВИДЕО)
4.8 (95%) 4 votes

Безпрецедентен случай в Биг Брадър Ол Старс – съквартиранти напускат още на третия ден от шоуто!

Тази вечер ще станем очевидци на нещо наистина безпрецедентно във всички сезони на Вип Брадър и Биг Брадър Ол Старс. Защото докато вбесената певица Десислава чака да си тръгне от Къщата, един от нейните съквартиранти вече е аут. И името му ще стане ясно довечера точно в 20 часа.

Въпреки че са само наполовина като брой, в сравнение с предшествениците си от Вип Брадър, участниците в Биг Брадър Ол Старс успяха да се изпокарат жестоко има-няма часове след влизането си в най-прочутата къща у нас.

Биг Брадър Ол Старс

Какво се случва в Биг Брадър Ол Старс – подобен безпрецедентен скандал не сме виждали в никой от сезоните през годините

Първите, които ще скочат един срещу друг тази вечер, са лорд Евгени Минчев и певицата Йоана Захариева – Йоко, която окончателно ще заяви на лорда, че прекратява договора си с него и не иска повече услугите му за ресторанта си.

От своя страна пък бившият ватман ще нападне Соня Колтуклиева като я нарече лицемер и манипулатор, а мъжете в лицето на Борислав и Ваня Джаферович ще останат като попарени от злобата на известните си съквартиранти.

Биг Брадър обаче ще нажежи страстите до червено като възложи на участниците директна мисия в ефир. Именно тази мисия ще вбеси дотам един от тях, че още тази вечер той ще излети окончателно от новия си дом, който дори не успя да опознае.

От екипа на предаването са категорични, че разиграващото се вътре в Къщата на Биг Брадър Ол Старс е извънредно и единствено по рода си от толкова години насам. Има обаче и реална опасност и тя е, че ако дрязгите и скандалите продължат така, скоро в Къщата няма да остане никой или ще се наложи спешно запълване на празнините с други, спешно привикани звезди.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар