Мария: Хриси я спасил и й дал парите си преди сватбата!

Мария: Хриси я спасил и й дал парите си преди сватбата!
5 (100%) 2 votes

Мария няма нужда от предбрачен договор, за да се чувства осигурена завинаги

Мария изглежда ще остане при всички обстоятелства при Християн, подозират от kliuki.bg.

Певицата даде спешно интервю, за да опровергае слуховете, че ще се развежда и ще получи тлъста издръжка. Гущерова все още минава за младоженка, но не заради това трепери над връзката си. Тя изглежда толкова благодарна, че нарича Християн „спасител” – не само на нея, но и на дъщеря й.maria-hristian-gushterov

На него дължи на съпруга си не само положението си в обществото, а й пропадането й в бездна след първия си развод. Митко Андонов, който предпочете Никол пред нея, на практика не й дал нищо. Щом си тръгнала от дома им взела сак с дрехи и поела цялата грижа за Марая.

В този отчаян момент й протегнал ръка Хриси. Няколко месеца след развода си се срещнала с него и той веднага показал изумителна грижовност и към нея, и към детето. Това, което не получили от бившия, Гущеров го дал от добро сърце.

Въпреки нападките, че е меркантилна, Мария изненада с разкритие. Още на втората година от връзката им станала член на управителния съвет на „Гущеров и син”. Така нямало нужда дори да се жени, за да разполага с власт, пари и дял от имането на свекъра.

Тя обаче копнеела да бъде булка и дълго чакала заветното предложение. Хриси трудно се решил, но като казал, че ще се женят искал всичко да стане веднага. Ентусиазираната Мария полудяла от напрежение. Всичко направили за месец – точно, когато големите марки почиват по празниците.

В цялата дандания не й хрумнало да поиска брачен договор. Гущерови – също. Хората й дали и фамилията си, и цялото си доверие. Това ценяла изключително много.

Певицата се кълне, че не е с Християн заради облагите. Интересното в случая е, че само преди няколко години разказваше, че е материална жена и колко важни са парите във връзката. Тогава даде да се разбере, че ако Митко обеднее, ще си вземе багажа.

Хората, разбира се, помъдряват с годините. Мария също не прави изключение – премисля преди да говори…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар