Джена и Светлана в шок: Виж коя хубавица завъртя главата на Джино! (снимки + разкрития дни след победата)

Джена и Светлана в шок: Виж коя хубавица завъртя главата на Джино! (снимки + разкрития дни след победата)
4.7 (93.33%) 6 votes

Джино Бианкалана е очарован от прелестната Никол, но на бившата му Джена това хич не се понрави!

Сензационна новина обикаля светските среди на столицата и то само дни след приключването на Вип Брадър, който определи като любимец на България българо-американецът Джино Бианкалана.

Бившото гадже на поп фолк дивата Джена към днешна дата е на върха на славата си и поради тази причина дори и не мисли да се връща в САЩ, не и в близките месеци. Както изглежда обаче, нищо чудно Джино да реши да остане и за постоянно в родината, тъй като точно като на кино, главата му завъртя нашенска хубавица.

Джино

Джино Бианкалана спечели не само приза, но и сърцата на много дами

И това не е Светлана Василева, както спрягаха таблоидите, а едно наистина хубаво, но също така умно и интелигентно момиче от сой – щерката на бизнесдамата Ваня Червенкова. Чаровната Никол се запозна с Джино покрай мама, която давала мило и драго да сроди младите, разкриха източници, близки до желязната лейди.

„Ваня Червенкова защитаваше неведнъж Джино в студиото на Ники Кънчев, а то какво излезе – жената наистина го харесвала, но за зет. Никол е всичко за Ваня и тя би дала душата си за нея, но и би взела душата на мъжа, който е недостоен за наследницата й. Джино обаче я покори още от пръв поглед и Ванчето би била безумно щастлива, той да е човекът до Никол“, разказват близки до бизнесдамата, която в момента обитава Къщата на Биг Брадър Ол Старс.

Джино и Никол - щерката на Ваня Червенкова определено е класи над Джена

Джино и Никол – щерката на Ваня Червенкова определено е класи над Джена

Източници пък споделят, че Джино е останал силно впечатлен от хубавата Никол още при първата им среща, след която вече на два пъти я е канил на кафе. „Джино не си пада по прости и лигави мацки, затова и родните златотърсачки нямат шанс при него. Виж, Никол обаче е друга бира – Джена има право да трепери от ужас, защото ако има Никол, той никога не би и помислил отново за нея“, коментират из светските среди на столицата.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар