Мегаскандал: Виж шокиращата истина за Борислав от Биг Брадър Ол Старс! (съквартирантите онемяха)

Мегаскандал: Виж шокиращата истина за Борислав от Биг Брадър Ол Старс! (съквартирантите онемяха)
5 (100%) 5 votes

Борислав Атанасов от Биг Брадър Ол Старс крие срамно минало, което потресе всички!

Заварката между певицата Йоана Захариева и свалячът Борислав Атанасов в Къщата на Биг Брадър Ол Старс май няма да се получи – напук на предположенията на коментаторите в живото студио на Ники Кънчев снощи.

Причината обаче не е в липсата на симпатия, а на шокиращото разкритие за чаровника Борислав Атанасов, което взриви всички. А именно професията, с която се е издържал, докато е живял в Америка, а и в родния си Казанлък.

Борислав Атанасов

Борислав Атанасов не е веселият чаровник, за какъвто го смятаха всички, а момче на повикване?!

Боби-чара е вадел луди пари от дарбата си да прави щастливи дамите в кревата и е заработвал това години наред, съобщиха негови стари познати пред вестник „Всеки ден“. Атанасов взимал около 200 или 300 лева на сеанс, който не включвал само гимнастиките в леглото, а и развеждане на поръчителката по престижни заведения.

„Колко жени са му минали през ръцете, само той си знае. И то предимно застаряващи, особено в Америка. Там се котираше като топъл хляб, направо не е за вярване. Бабите американки видимо бяха загорели за младо и свежо парче, защото техните дядовци отдавна не ставаха. Там Борислав удари кьоравото“, разказват негови стари познайници пред ежедневника от столицата.

Както сами видяхме, Борислав Михайлов има дарбата да привлича възрастни жени край себе си. Саня Колтуклиева бе първата мераклийка от Къщата на Биг Брадър Ол Старс, която се нахвърли отгоре му и дори сериозната Ваня Червенкова открито заяви на Биг Брадър, че журналистката е здраво лапнала по Боби.

Той от своя страна също не й се дърпаше особено – очевидно видял апетитен шанс да извади още някой и друг лев след края на шоуто. Истината за него и миналото му обаче определено може да накара потресената Йоко да побегне от него като попарена. Ще видим… със сигурност.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар