Заради този любовник Мария и Християн се развеждат! (Шокиращи подробности)

Заради този любовник Мария и Християн се развеждат! (Шокиращи подробности)
4.8 (95%) 4 votes

Хванаха любовника, разбил семейството на Мария и Християн Гущеров

Поп фолк дивата Мария и Християн Гущеров се развеждат заради новия любовник на певицата. Оказа се, че това е борсова акула, която е била сред приближените на богаташката фамилия. Името на разбивача на семейството е Веселин Генчев и е сред най-успешните борсови играчи у нас.

Според упоритите слухове разводът между възпълния милионерски син на екс червения депутат Добромир Гущеров и неговата благоверна ще бъде извършен до месец. Защото Хриси имал неопровержими доказателства, че миньончето трайно е скочила в чужди креват и то от доста време. Мара Отварачката е известна като колекционерка на мангизлии и скротечния й семеен живот не само че не й е попречил да го върши, но дори напротив, пише HotArena.

Мрия и Християн се развеждат окончателно

Мрия и Християн се развеждат окончателно

Новият на Мария е 47-годишен мъж, много богат, със солидни доходи, стабилен бизнес и играч не само на родните, но и на международните пазари. А и в добавка е много по-атлетичен и добре сложен от възпълничкия Мечо на Мария.

Това е новия любовник на Мария

Това е новия любовник на Мария

Мария обаче кръшкала на Хистиян още докато били годеници. Тогава му слагала рога с атлетичен фитнес инструктор. За параван й служила нейната стилистка, която им отстъпвала квартирата си, за да могат любовниците необезпокоявани да се отдават на забранените ласки.

Християн обаче усетил, че не е сам между краката на бъдещата си невеста и пуснал по дирите й копоите. Така разбрал с кого Мария си разнообразява дните. След ред сополи и обещания, меркантилната певица от Стара Загора успяла да го омагьоса, като му обещала, че ще му бъде вярна до гроб, ако двамата все пак чуят сватбените камбани. Наивният Християн Гущеров й повярвал, но много скоро поп фолк дивата отново сгазила обещанието си.

Той разбрал какви ги е вършела невярната му съпруга, а шайката детективи, които наел разкрили доста нелицеприятни неща около нея.
На всичкото отгоре новият й любовник присъствал на лъскавата сватба на фамилията.Според клюките, искрата между двамата пламнала още там, а скоро след това двамата помачкали и чаршафите. Веселин Генчев имал и общ бизнес с Гущерови. Името му е замесено в доста нечисти сделки с влиятелни политици. Той е кум и на вицепремиера Николай Василев от правителството на Симеон Сакскобургготски.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Заради този любовник Мария и Християн се развеждат! (Шокиращи подробности)”

  1. 132

    Ное. 20. 2015

    Простакеса

  2. mimokmok

    Ное. 22. 2015

    ШИЛО В ТОРБА НЕ СТОИ!!!!

Добавете коментар