Хубавата Яна в шок: Не иска да изгуби Петко, но той е непреклонен! (неочаквани разкрития)

Хубавата Яна в шок: Не иска да изгуби Петко, но той е непреклонен! (неочаквани разкрития)
4.2 (84%) 5 votes

Яна Димитрова е на косъм да загуби съпруга си Петко Димитров!

Приказката в семейството на Петко Димитров и Яна Димитрова (Яна Акимова по старому), е на път да приключи с трясък. Финалът „и заживели много щастливо за вечни времена“ тук май не важи, защото в дома на двойката е настъпила сериозна криза.

Въпреки очакванията обаче, се оказа, че причината за това не е изневяра. Палавият навремето Петко Димитров определено си е седнал на четирибуквието и от сватбата насам остава верен на жена си. Яна Димитрова обаче го вбесила до краен предел, разкриват близки до бизнесмена ресторантьор.

Петко Димитров

Петко Димитров спешно иска още едно бебе, но съпругата му се дърпа

Припомняме, че танцьорката едва изтърпя няколко месеца затворена у дома с бебето Доменик и отново хукна на работа. Благодарение на парите на съпруга си, хубавата Яна се сдоби със собствена школа по танци, на която отделя половината и повече от ежедневното си време.

Точно в това бил и проблемът между двамата, защото Петко Димитров от месеци настоявал двамата да работят за второ дете. „Петко има вече двама сина – от Мария Игнатова и сега от Яна. Много му се иска обаче да има дъщеричка. Постоянно говори на Яна, че сега му е времето да си родят още едно бебе – докато са млади, а Доменик е малък. Тя обаче отказва“, разказват познати на чаровния бизнесмен.

Самата Яна Димитрова до неотдавна говореше, че няма нищо против да забременее отново, но ето, че плановете й се променили, без да го обсъди с мъжа си. Танцьорката била дотолкова вдадена в кариерата си, че за нищо на света не можела да си представи, че отново ще надебелее и девет месеца ще разхожда корем, без да може да танцува.

„Много съвременни жени биха я подкрепили, защото напоследък кариерата стана много модерна. Но Петко не е на това мнение. Той е категоричен, че жена му има всичко необходимо, за да се откъсне за още година-две от работата и да се отдаде на семейството. Отказът й обаче го вбесява, не може да излезе на глава с нея“, коментират източниците.

И не на шега прогнозират, че ако инатът на Яна продължи, нищо чудно някоя друга хубавица да дари Петко Димитров с желаното момиченце – още повече, че около него потокът от кандидатки така и не спира.

„Мераклийки за Петко колкото искаш. Още повече сега, когато всички видяха, че може да бъде наистина сериозен и отговорен татко и съпруг. Янчето трябва да си го пази като очите, за да не стане някой сакатлък“, шушукат из светските среди на столицата.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Хубавата Яна в шок: Не иска да изгуби Петко, но той е непреклонен! (неочаквани разкрития)”

  1. Ev

    Ное. 21. 2015

    Те знаят ли, че са скарани??? Това едва ли е причина да си развалят семейството. Глупости на търкалета.

Добавете коментар