Внезапен обрат: Тежък разрив между Преслава и Гъмов! (разтърсена е от това, което видя)

Внезапен обрат: Тежък разрив между Преслава и Гъмов! (разтърсена е от това, което видя)
5 (100%) 3 votes

Преслава бързо промени представите си за „перфектния“ Станимир Гъмов!

Идилията между Преслава и Станимир Гъмов май ще си остане само в Къщата на Вип Брадър. Двамата не само няма да заживеят заедно, но и заслепяването на певицата относно „перфектния“ кукловод вече отмина. Преслава прогледна съвсем неочаквано, а това, което видя, я накара да изгуби напълно вярата си в мъжете.

Оказа се, че след края на Вип Брадър, двамата със Станимир Гъмов се срещнали едва няколко пъти и то само, когато Преслава проявявала активност и посещавала постановките на актьора. Гъмео обаче се държал повече от странно, разкриват близки до звездата на „Пайнер“.

Преслава

Преслава видя истинското лице на Станимир Гъмов или своя „Гъмео“

„На практика Гъмов сякаш бяга от Преслава. Почти всяка вечер той се събира с приятелите си театрали, но досега поне нито веднъж не е поканил Преслава с него. Сякаш се срамува от нея. Ясно е, че актьорите от театъра хич не долюбват представителките на поп фолка, но ако наистина беше влюбен, Гъмов нямаше да се интересува от това“, разкриват познати на Преслава, която в началото се преструвала на непукист, но все по-често давала воля на яда си.

Всъщност Преси е напълно права, тъй като по мнението на повечето зрители, Станимир Гъмов прекара шоуто на гърба й и на нейната популярност. Флиртът му с Преслава му донесе гласовете на много от нейните фенове, които на практика оставиха актьора до финала.

„Ако не беше уж любовта му с Преслава, Станимир да беше излетял още в средата на шоуто. Грубостта и простащината му към Кичка Бодурова накара българите откровено да го намразят. И, разбира се, Биг Брадър затова върна Преслава в Къщата – хем за рейтинг, хем да направи интересен образа на Гъмов. Така ли й се отплаща сега?!“, възмущават се източниците.

Очевидно е, че Преслава и Станимир Гъмов са различни вселени, които извън затвореното пространство на Къщата, не могат да виреят заедно. И Преслава ясно си дала сметка за това, когато осъзнала, че кукловодът предпочита да прекарва времето си със сина си, или да пие с приятели до сред нощите, отколкото да бъде с нея.

„Разбрахте ли сега защо Преси е така недоверчива към силния пол и не иска и да чуе за обвързване?! Преди я обвиняваха, че движила само с мутри като Бирмата. Е, какво стана сега, когато се довери на уж интелигента – отново се натресе на пачи яйца“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Внезапен обрат: Тежък разрив между Преслава и Гъмов! (разтърсена е от това, което видя)”

  1. Ev

    Ное. 21. 2015

    Просто и къс ангела.

Добавете коментар