Джино отвратен: Решението му шокира всички, никой не очакваше! (още подробности)

Джино отвратен: Решението му шокира всички, никой не очакваше! (още подробности)
4.3 (85.71%) 7 votes

Джино Бианкалана извън кожата си от гняв, отказва да търпи повече!

Победителят във Вип Брадър 2015 Джино Бианкалана само ден след края на шоуто заяви твърдото си намерение да остане в родината. Любимецът на България смяташе да се установи в столицата поне за няколко месеца и не мислеше за връщане в САЩ.

Седмици по-късно обаче Джино е отвратен от реалността около себе си и отказва да търпи повече. Момчето, живяло и израснало зад океана, не успя да се примири с това, което му се случи извън Къщата.

Джино

Джино Бианкалана се връща в Америка силно разочарован, въпреки победата в шоуто

На първо място Бианкалана бил страшно обиден и огорчен от отношението на бившите си съквартиранти, с които вярваше, че ще останат приятели. Особено с Ернестина Шинова и Станимир Гъмов, които му засвидетелстваха най-голямата подкрепа и уважение. Само пред камерите обаче.

Както вече вестник „Уикенд“ писа, Ернестина Шинова се оказа първата, която предаде българо-американеца. Още в последната вечер на шоуто, след като Джино победи и отишъл при нея да я прегърне зад кулисите, Ерна се дръпнала и се престорила, че не го познава.

„Това съсипа Джино. Той не можеше да повярва какво се случва. Израсъл е в среда, в която не познава размерите на родното лицемерие и затова постъпката на Ерна го шокира наистина“, разкриха още тогава очевидци на случката.

Дни по-късно Бианкалана осъзнал и че не може да разчита и на приятелството на Станимир Гъмов, който изведнъж се оказал твърде зает и ангажиран с всичко останало, но не и да се види с авера си от шоуто.

„Уж приятелите го изоставиха, навсякъде започнаха да го преследват златотърсачки. Джино е отвратен и реши да съкрати престоя си в България. Връща се в Щатите и не иска и да чуе да се превърне в столичанин. Всички смятаме, че решението му е напълно правилно. Да бяга от тази държава и да си намери свястно момиче и приятели, тук хората изтрещяха“, коментират познати на Джино Бианкалана.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Джино отвратен: Решението му шокира всички, никой не очакваше! (още подробности)”

  1. Лили

    Ное. 20. 2015

    GБе той какво си мисли, идва за два месеца в България, участва в някакво шоу само защото е бивш на някоя си, и като свърши шоуто, очаква отношение към себе си сякаш е работил 10-15 години в някоя от гилдиите и е изградил име и доверие. Не се гради име за два месеца, тези, които са работили дълги години там и са натрупали рутина, умения и приятелства ще те отсвирят. Шоута като тази простотия изобщо не трябва да съществуват. Връзката между Преси и Гъмов също беше възможна само вътре.

  2. Ev

    Ное. 21. 2015

    Интересно каква рутина в Гъмов и Ернестина. Но всички видяха колко го къткаха за да запазят добрия тон с него. Момчето нищо не губи. Оцени го публиката, защото си даде сметка , че е възпитан и толерантен. А Гуньо и Гуна останаха на опашката след него, защото са много ерудирани. Пияндурник и мърла. Вземай полета за Чикаго и не се обръщай назад. Жалкото е, че и децата ни заминават еднопосочно и нищо не ги връща обратно, даже и,, Я, кажи ми облаче ли бяло…,,вече звучи по друг начин. И определено такъв тип реалита в които единствената цел е да омаскариш някого са срам.

Добавете коментар