Извънредно! Евгени Минчев напуска Къщата: Жалки нещастници сте всички! (ето какво изкрещя през сълзи)

Извънредно! Евгени Минчев напуска Къщата: Жалки нещастници сте всички! (ето какво изкрещя през сълзи)
3.7 (73.33%) 6 votes

Лорд Евгени Минчев настоява да си замине от Къщата на Биг Брадър Ол Старс след неочакван скандал!

Макар и само осем души в Къщата на Биг Брадър Ол Старс, съквартирантите вдигнаха скандал, какъвто нямаше и при двойно повечето хора във Вип Брадър. А последиците от него са взривяващи – лорд Евгени Минчев си вдигна чукалата и заяви, че не иска да стои и минута повече с недостойни за компанията му персони.

Оказа се, че действително Евгени Минчев не е свикнал да не е в центъра на вниманието и ако някой има неблагоразумието да го засенчи, става страшно. Бившият ватман едва понесе директните думи на Соня Колтуклиева преди дни, която му заяви в очите, че не е нищо повече от кралски шут.

Евгени Минчев

Евгени Минчев е бесен, иска час по-скоро да се изпари от Къщата

Лордът реши, че журналистката ще си затвори устата, ако остане безразличен към нея, но това не стана. Атаката на Соня Колтуклиева продължи и на следващия ден, а острият й език нарани дълбоко Евгени Минчев.

„Кой те гледа тебе, бе?! Знаеш ли какво мислят не само обикновените хора, но и почти целият светски елит за теб – че си едно недоразумение. Това е. Тези, които ти се подмазват, защото имат угода, още повече не те понасят. А ти продължавай да си вярваш, че си някой и нещо. След това пак ще се прибереш сам в студения си дом“, изригна Колтуклиева след една от неуместните шеги на Минчев по неин адрес.

Думите й първо шашнаха лорда, но щом видя зле прикритите усмивки върху лицата на съквартирантите, той изригна. Моментално се фръцна и отиде да си стегне багажа – убеден, че тази „сган“ не е достойна за присъствието му, разкриха източници от кухнята на медията.

„Отивам си. Какво ще ви седя аз тук на вас, жалки нещастници такива. И ще търпя една застаряваща лелка да ми държи тон, какъвто на нея цял живот не спират да й държат, но защото си го заслужава. Продължавай да гледаш младите момченца и да се надяваш, че ще ти обърнат внимание. Дръжки ще ти обърнат“, извика Евгени Минчев през сълзи от яд като очевидно визираше симпатиите на Соня към младока Борислав Атанасов.

Тази, която първа се опита да спре екс ватмана, бе бизнесдамата Ваня Червенкова, а след това към него хукна и Къци Вапцаров. Тримата се затвориха в покоите на лорда, като Ваня и Къци са твърдо решени да не му позволят да прави глупости.

Какво ще измисли в крайна сметка Евгени обаче, ще стане ясно и то още съвсем скоро. Дано все пак не си тръгне наистина от Биг Брадър Ол Старс, защото той е най-цветният от всички образи този сезон.


Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Извънредно! Евгени Минчев напуска Къщата: Жалки нещастници сте всички! (ето какво изкрещя през сълзи)”

 1. Ев

  Ное. 21. 2015

  Тоя е толкова жалка картинка. Какъв лорд, какви пет лева. Жената е абсолютно права, Точно казано, едно недоразумение. Опитва се да оригиналничи , обижда на път и под път. Жалко подобие на мъж. Мисли се за много оригинален, а в повечето случаи е смешен.Затова и са го поканили, да има чучело във формата, което да разсмива с неадекватното си поведение.

 2. drih

  Ное. 22. 2015

  ЕЕЕ този мач сме го гледали вече ! Отивам си, не си отивам !!!……Колко трябва да си нещастен, че даси купиш титла, никому ненужна…..

 3. mimokmok

  Ное. 22. 2015

  Какъв лорд е тоя педерас, бе,какъв лорд от циганската махала в Пазарджик? Долен нещастник,мисли си,че хората са балъци и не го знаят какъв пердух е!!!!!

Добавете коментар