Йоана Захариева нокаутира Соня Колтуклиева

Йоана Захариева нокаутира Соня Колтуклиева
5 (100%) 2 votes

Битката за Борислав Атанасов засега се печели от Йоана Захариева!

Йоана Захариева надделя над Соня Колтуклиева

Йоана Захариева победи Соня Колтуклиева

Очевидно повечето жени, които участват в риалити формати, не могат да се сдържат пред атлетичното тяло на Боби. В „Къртицата“ той заби за няколко нощи една от участничките, а сега е напът да стори същото и в „Биг Брадър Ол Старс“, научи Kliuki.bg.

Този път обаче за Борислав се разразява истинска война, която логично засега е печелена от най-младата претендентка за сърцето му. Йоана Захариева е тази в Къщата, на която в момента фитнес инструкторът е хвърлил око. Йоко спечели вниманието му не само с визията си, но и с това, че предпочете да спаси него, вместо Соня Колтуклиева, когато имаше една мисия наскоро.

Именно Соня пък се явява най-разочарована от случващото се около Боби в момента. Журналистката още в самото начало опита да спечели доверието на младия мъж и започна да го лансира в Къщата с различни реплики. Например заяви на Ваня Джаферович, че се оставял на Евгени Минчев да го мачка, докато Борислав Атанасов се противял. Очевидно Соня иска симпатиите на Боби да отидат към нея, но уви.

Изненадващо или не, имащи се за умни и интелигентни жени се влияят най-вече от външността, за да поискат даден мъж. Соня и Йоко са луди по Борислав, а към тя можем да присъединим и Ваня Червенкова, която също показва интерес към мускулестия младок.

Боби влезе в това шоу с нагласата за поредните свалки, но трябва да се знае, че той е много амбициозен като всеки човек, занимавал се някога със спорт. Затова от него може да се очаква да прелъсти всяка една жена в Къщата, която счете, че би му помогнала да стигне до финала и евентуално до победата. Дали това са истинските му намерения към Йоана Захариева или има нещо наистина повече, ще разберем скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Йоана Захариева нокаутира Соня Колтуклиева”

  1. anonimen

    Ное. 21. 2015

    Няма начин и шанс Йоко. Трябва да е най-глупавата или наивница , за да си помисли,че може да има нещо истинско помежду им в Боби. Просто игра и всеки използва другите в момент на слабост към целта. Една алкохоличка и наркоманка, която нищо не става от нея…. ама моля ви се! Не ме разсмивайте!

Добавете коментар