Голямата мъка на Драго Чая

Голямата мъка на Драго Чая
3.8 (75%) 4 votes

Драгомир Драганов, наричан от мнозина Драго Чая, чак сега осъзна, че ще остане сам…

Драго Чая се измъчва

Драго Чая страда и това е видно за близките му

Не е лесен животът на Драго Чая. Тв водещият от години е нещастен, твърдят познатите му. Причината е, че много харесвал децата, но му било ясно, че няма как да има свое бебе, не и по нормалния начин. Затова бившият певец носел огромна мъка в душата си, осъзнавайки че ще прекара дните си предимно в самота, научи Kliuki.bg.

„Детето осмисля човешкия живот, но за мен тази радост няма да дойде.“ – с тъга споделял пред близките си Драгомир Драганов.

Припомняме, че Драго Чая по принцип има влечение към мъже и може би заради това се е отчаял, че няма да има деца. В такива случаи има други варианти като ин витро или осиновяване, но дори и тук той удря на камък, тъй като имал страх от обвързване и трудно поддържал сериозна връзка.

След Нова година Драгомир Драганов ще чукне 45 г. и това го е накарало да се замисли за своя живот дотук. Без деца и без любов този живот до момента не го удовлетворявал изобщо. Мъката я носел в себе си непрестанно, но му било трудно да промени каквото и да било.

Драго Чая бил доста разпилян в ежедневието си и това допълнително усложнявало опитите му да създаде нещо дълготрайно в любовта. Малко мъже можели да го изтърпят за дълго, тъй като в дома му постоянно бил пълен хаос, а нощем обикалял София, което не отговаря на сериозен човек, прехвърлил 40-те.

„Драго винаги е бил купонджия, но е ясно, че вече иска семейство. Вижда се в очите му, но там се вижда и тъгата, че е сам. Трябва му човек, с когото да споделя, да бъде близък, тогава ще могат да си осиновят дете.“ – счита познат на Драгомир Драганов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Голямата мъка на Драго Чая”

  1. eva

    Ное. 21. 2015

    Сърби ме…ама ме боли, искам – не искам , ще ми се ..- не ми се ще…….и аз не знам какво искам ,.
    Ай сиктир.

Добавете коментар