Адел отново предвизика вниманието

Адел отново предвизика вниманието
5 (100%) 2 votes

Новият албум на Адел вече на пазара, със заглавието „25“, кратко и запомнящото се.

Посветен е на периода, когато певицата от Великобритания е била на 25 години, текстовете са вдъхновени от нейни спомени, преживявания, лични емоции в 25-тата й годишнина. Сега една от най-продаваните и търсени изпълнителки, а именно Адел, е на 27 години, има свое дете.

В кариерата на британката това е трети пореден албум, но само с появата си предизвиква огромен, но и очакван успех. Големият талант на младата и гласовита Адел е видим отдавна, с продажбите на предния си албум тя се превръща в най-продавания изпълнител на острова за 21 век.

Певицата Адел вече издаде третия си музикален албум, върти се и първи хит от него

Певицата Адел вече издаде третия си музикален албум, върти се и първи хит от него – „Hello“ е на върха на класациите вече

Още първият сингъл на очаквания трети албум „Hello“ стана номер едно за отрицателно време в десетки класации и в много различни държави. Адел е една от най-успешните съвременни, млади звезди в световната музика, гигантски гласови данни, различен стил и силно влияние в музиката. Както се пише и в изданието „Лайфстайл“, Адел е истински талант. Певицата дълго подготвя всеки свои следващ музикален проект, песен, албум, но пък след като се появи на пазара, почти всяка нейна продукция е истински хит, професионализъм, качество, талант  и много мелодия.

Хубаво е, че все още има много нови и креативни изпълнители, Адел е истинско явление в музиката, за 21 век тя е един феномен, песните й са нещо несравнимо, което не е правено до момента.

Щастливи сме да имаме такъв музикант в наше време, защото днес комерсиалните продукти са толкова много и така лесно се забравят, че едно истинско изкуство, което достига да масата от хора, е определено добро начало за нова вълна в музикалния бранш, коментира и екипът на изданието Клюки.БГ, Адел определено променя музикалния бизнес в световен мащаб с присъствие и продукцията си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар