Огромен срам: Десислава отврати всички, съквартирантите потресени! (още подробности)

Огромен срам: Десислава отврати всички, съквартирантите потресени! (още подробности)
4 (80%) 4 votes

Десислава показа нещо, което никой не подозираше и не очакваше за нея!

Поп фолк дивата Десислава потресе съквартирантите в Биг Брадър Ол Старс с нещо, което никой не очакваше от нея. Певицата показа ниска хигиенна култура, за срам и позор, като се превърна в основна тема за разговор сред жените.

За разлика от грима, който Десислава ежедневно полага върху лицето си още след ставане от сън, то близо цяла една седмица тя не влезе в банята да си измие косата. Нещо повече – дори на едно от участията си, когато й се наложи да излезе от Къщата, певицата отиде при феновете си с шапка на главата, защото отново не бе успяла да стигне до банята.

Десислава

Десислава вече цяла седмица не намери време да си измие косата

При все, че съквартирантите нямат ограничения и режим на водата в Къщата на Биг Брадър Ол Старс, липсата на хигиенни навици у Десислава шокира всички. Особено впечатлена от това беше колежката й Йоана Захариева – Йоко, която не пропусна да подхвърли наблюденията си на Ваня Червенкова.

Йоко обаче има и други причини, за да „хапе“ Десислава винаги, когато й е удобно. Мотивът й е ревността и чисто женската злоба, тъй като любимецът на Йоана Захариева – Борислав Атанасов демонстрира големи симпатии към русокосото миньонче.

Десислава засега поне не е показала интерес към бившия участник в Къртицата, но е очевидно, че Борислав Атанасов гледа на нея като на по-специална от всички останали дами в Къщата. И очевидно изобщо не го интересува през колко дни Десислава мие косата си.

Всичко това обаче видимо вбесява Йоко, от чийто поглед не убегна интереса на Боби към Десислава. Не може да не отбележим обаче, че дори и с мръсна коса, Деси изглежда най-добре от всички в Къщата и Йоана не може да й бъде конкуренция. Дали това ще стане причина двете да се хванат за гушите в най-скоро време?!…


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Огромен срам: Десислава отврати всички, съквартирантите потресени! (още подробности)”

  1. Ема

    Ное. 22. 2015

    Не ги ли е срам. Тя им слугува и е уморена толкова много, че й е само до косата.

  2. Ev

    Ное. 24. 2015

    Тая Йоана е много отблъскваща.

Добавете коментар