Разкриха ги: Ето защо Мария не може да понася Анелия! (Разтърсващи подробности)

Разкриха ги: Ето защо Мария не може да понася Анелия! (Разтърсващи подробности)
4.6 (92%) 5 votes

Враждата между Мария и Анелия си има предистория

Мария и Анелия не се понасят и това е факт, но не от сега. Двете певици, които работят в една и съща музикална компания напоследък дори се разминавали хладно в коридорите на фирмата. Причината била, че в миналото двете са имали един и същ любовник. Преди милионерският наследник Християн Гущеров да стане законен съпруг на миньончето, въздебелия богаташ мачкал чаршафите с Анелия. Брюнетката си имала вземане-даване с настоящия мъж на Мария и заради това старозагорката била бясна на Анелия, пише HotArena.

Но не било само това. Настоящият любовник на Мара Отварачката преди също бил интимен със съперничката й Анелия. Това е финансистът Веселин Генчев, заради когото бракът на Мария и Християн Гущеров е съсипан. След като пуснал по петите на невярната си съпруга куп детективи, синът на екс червения депутат Добромир Гущеров разбрал доста неприятни неща за миналото на половинката си.

Мария и Анелия били баджаначки

Мария и Анелия били баджаначки

И не само това, той разбрал кое е настоящото гадже, заради когото тя го накичила с огромна корона от рога. На всичкото отгоре 47-годишния бизнесмен бил и съдружник в бизнесделата на богаташката фамилията. Заварката между Генчев и Мария се случила още на пищната сватбена церемония с Християн. И не след дълго любовниците консумирали връзката си.

На всичкото отгоре преди това той бил любовник и на колежката й Анелия. Което де факто означава, че Мария и Анелия са баджаначки и то цели два пъти. Финансистът със стабилен бизнес, чието име било оплетено и в доста тъмни сделки с политици, бил семеен.

Това обаче изобщо не му попречило да палува с поп фолк дивите. Самият Гущеров направо бил втрещен от наглостта на съпругата си. Тя не само че имала любовна авантюра с негов бизнес партньор, но той дори присъствал и на сватбеното им пиршество. Заради изневярата на Мария очаква се тя и съпругът й Християн Гущеров да бъдат разведени по бързата процедура.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар