Жената, с която Брад Пит изневери на Анджи!

Жената, с която Брад Пит изневери на Анджи!
4.5 (90%) 4 votes

Брад Пит никога не е бил напълно верен на Анджелина Джоли. Това личи много добре и от близостта му с Джесика Частейн!

Джесика Частейн е била с Брад Пит

Джесика Частейн е жена – изкусителка за Брад Пит

За 10 години най-харесваната двойка в света мина през много трудности, сред които и изневери. Наскоро американската преса разкри още една от жените, с които Брад Пит е кръшнал на Анджелина Джоли. Това е колежката му Джесика Частейн, с която се снимаха заедно в „Дървото на живота“ преди 4 години.

Оказва се, че Джеси е изменила на принципите си да не си ляга с колеги или близки приятели. Тя неведнъж е признавала, че когато става въпрос за любов, има строги правила. Очевидно обаче чарът на Брад Пит я е принудил да наруши тези правила, научи Kliuki.bg.

Двамата се запознали още преди филма, като се говори, че именно Брад е уредил Джесика с роля в продукцията. Той я харесвал много от години и не искал да пропусне шанса да си партнира с нея. Актьорът обаче не издържал пред красотата на своята колежка и изневерил на жена си.

Джесика Частейн е сред най-красивите в Холивуд през последните години. Тя никога не е искала да пробива в киното, а мечтата й е свързана с театъра. Животът обаче я завърта в интересна посока и преди 7 години нашумява с „Джолийн“. Само след 3 години идва и звездният й миг, когато участва в „Дървото на живота“, където си партнира с любимия си тогава Брад Пит. Тази година пък по кината се завъртя фантастичният трилър „Пурпурният връх“, където Джесика е в главната лоша роля.

В личен план Частейн все още търси любовта. След като не успява да накара Брад Пит да напусне своята половинка, Джес продължава с похожденията си сред мъжете, но така и не намира засега Единствения. Тя вече е на 38 г., което започва да я притеснява да не остане неомъжена, шушукат из Холивуд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар