Джино Бианкалана се съблече заради бас! (Кой му причини това?! – ФОТО)

Джино Бианкалана се съблече заради бас! (Кой му причини това?! – ФОТО)
5 (100%) 2 votes

Джино Бианкалана се провали като футболен спец, но още го бива да се забавлява с Гъмов

Джино Бианкалана се пусна почти по парфюм заради загубен бас, видя kliuki.bg.

Любимата звезда на България се гмурна в шоубизнеса след като се провали като футболен познавач. Годините прекарани зад Океана не само промениха името на Жоро Ташев, но и го отдалечиха от игра №1 на целия останал свят. Верен на любимия отбор, пропусна да забележи, че качеството му игра значително се е променило.

Джино Банкалана има плътен график, докато е в Родината. Той не просто обикаля клубове и дава интервюта. Докато се среща с фенове и се занимава с благотворителност, не пропуска да прекара приятни мигове с новото си семейство от Къщата.

Точно един от двамата му най-близки хора му спретна коварен номер. Станимир Гъмов го подведе, докато гледаха футбол и Джино Бианкалана се съгласи на пикантен облог.

Ако отборът на сърцето му паднеше, реалити героят заяви, че е готов да се съблече гол публично. Речено – сторено! Барса размаза Кралският отбор, а „щедрият” Гъмов опрости на приятелчето си баса…наполовина!

Вместо да ходи по Витошка гол, Джино Бианкалана трябваше да признае позора си пред Лора и Галя в „Комбина”. Младите майки още не са забравили радостите от славното моминство и го провокираха поне да зарадва фенките пред остъклението на студиото!gino biankalana 3

Е, любимата звезда на България бра срам само на половина. След като призна провала си пред целокупния български народ, все пак се посъблече за радост на фенките си в социалната мрежа.


Младите дами успяха да го видят гол до кръста, но това не е нова гледка за тях. Любимецът им открай време не обича ризи закопчани до брадичката, а се разхожда „по пъп”. Въпреки настоятелните покани, момичетата получиха само това и им остана надеждата, че „подвеждачът” Гъмов следващият път ще се постарае повече!

Джино Бианкалана е наивен като дете, но не е глупав – много добре ще обмисли новия си облог!

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Джино Бианкалана се съблече заради бас! (Кой му причини това?! – ФОТО)”

  1. Ема

    Ное. 23. 2015

    Като се е хванал с Гъмов, ще върви надолу. Дано му дойде акъла скоро и да бяга далече от лошите хора.

  2. Ev

    Ное. 24. 2015

    Дано опровергае поговорката, …с какъвто се събереш, такъв ставаш… Гъмов е отврат.

Добавете коментар