Драма: Ернестина Шинова разкри най-големия си ужас през сълзи! (ето какво е крила от всички)

1

Ернестина Шинова бе нападната от много зрители по време на участието си във Вип Брадър, но никой не знаеше каква драма крие!

Актрисата Ернестина Шинова през сълзи разкри най-големия ужас в живота си – истина, която не беше споделяла досега. Тя обаче проговори след като множество зрители на Вип Брадър я нападнаха и обвиниха в лицемерие заради майчинските й чувства към Моника Валериева и Светлана Василева.

Оказа се, че съпругата на Андрей Слабаков действително е приемала момичетата като дъщери, защото никога няма да забрави как на косъм се е разминало да изгуби собствената си щерка Йоанна Слабакова, пише агенция ПИК.

Ернестина Шинова
Ернестина Шинова била на косъм от нещо ужасяващо и оттогава променила мисленето и ценностите си

„Аз не съм родила Йоанна, лекарите я родиха. И едва не изгубих, както нея, така и живота си. Раждането ми беше кошмар, страшно тежко и опасно. Йоанна се роди секцио, а аз бях станала 45 килограма – свършила се бях. Не можех нито да я кърмя, нито да стана от леглото. Тя се роди 2.700 кг и докторите се страхуваха, че ако не мога да я храня, положението с бебето ще стане страшно“, разказва Ернестина Шинова.

Тя изгубила много кръв по време на операцията, плацентата й била отлепена и няколко дни се намирала между живота и смъртта. Бебето пък било изцяло поверено на грижите на лекарите като в първите дни Ернестина Шинова плачела и не знаела какво се случва с него.

„Няма да забравя мига, в който ми я донесоха да я видя. Не можех да спра да плача и да я прегръщам. Едва сега осъзнавам колко опасно е било положението и на двете ни и как само чудо ни спаси и позволи днес да имам една здрава, красива и жизнена дъщеря“, споделя любимата на Андрей Слабаков.

Затова тя твърди, че дори и хората да не й вярват, действително се е отнасяла като майка към Светлана и Моника, защото след кошмара, който преживяла, представите й за света и смисъла на съществуването тотално се преобърнали. И единственото, което има смисъл, е да помагаш на изгубени души да намерят пътя си, твърди красивата актриса.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. отвратен казва

    Г-жо Шинова, това, което разказвате даже и за оправдание на поведението Ви не СТАВА!!!Вие не сте единствената жена родила трудна, но никоя не би се направила за посмешище, на цяла България, я се засрамете, та Вие не сте жена! устата Ви е пеплник-гнусна работа, тази своя коса как нито веднаж не я измихте и сресахте! , това говори много за Ваша лична хигиена! двулична сте , интригантка сте и сте много злобна жена, не се „жалвайта“ смешна и жалка сте. С това ще ви запомним, защото няма роля в театъра с която да сте запомнена,а да и с това, че сте снаха на велия Слабаков, но само толкова!!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.