Ужас: Спешно извикаха линейка в Нови Хан, екипът на Биг Брадър Ол Старс в шок! (подробности)

Ужас: Спешно извикаха линейка в Нови Хан, екипът на Биг Брадър Ол Старс в шок! (подробности)
3 (60%) 2 votes

Хаос и страшно напрежение сред екипа на Биг Брадър Ол Старс, пристигна линейка!

Спешна помощ и линейка бе извикана и пристигна по спешност в Нови Хан, където целият екип на Биг Брадър Ол Старс бил изправен на нокти. Причината за шоковата ситуация не е някой от съквартирантите, а самият водещ на шоуто Ники Кънчев, който се намирал в прединфарктно състояние. Това разкриха източници от кухнята на медията.

Кошмарът се разиграл по време на последния лайф на предаването, когато малко преди ефир, на Ники Кънчев му прилошало страшно много. Той се свлякъл на стола и не можел да мръдне, гърдите го стягали и едва си поемал въздух, съобщи вестник „Всеки ден“.

Биг Брадър Ол Старс

Шок в Биг Брадър Ол Старс – Ники Кънчев с хипертонична криза

Щом дошла Спешна помощ, се оказало, че кръвното налягане на водещия направо е ударило тавана. Медиците моментално настояли да го вземат в болница, но Ники Кънчев категорично отказал и поел ефира на своя отговорност. Наблъскан с куп хапчета, той излязъл и водил Биг Брадър Ол Старс, докато екипът и продуцентите примирали от страх да не му призлее на екран.

„Ники Кънчев страда от високо кръвно отдавна. Той си е хипертоник, но при целия си ум и интелект, сякаш не може да осъзнае сериозността на проблема и го игнорира. За него от кръвно страдат предимно възрастните хора, а той още се има за млад, или поне така се опитва да си внуши. Безотговорността към здравето обаче е опасна и трябва да вземе спешни мерки“, коментират свидетели на случката.

От друга страна Ники Кънчев се опасявал, че ако зрителите научат за хипертонията и кризата му, то догодина продуцентите може да решат да прекратят договора му на водещ и този Биг Брадър Ол Старс да е последното му риалити.

За късмет на всички, този път лекарствата успели да овладеят кризата на водещия и лайфът протече нормално. Само екипът на Биг Брадър Ол Старс обаче знае какво е изживял през онези два часа, в които е треперил за здравето на водещия си Ники Кънчев.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар