Емануела разкри ужасната причина за раздялата си с Динев! (Още за кошмара)

Емануела разкри ужасната причина за раздялата си с Динев! (Още за кошмара)
3.6 (72.5%) 8 votes

Емануела се извини на Митко Динев

Поп фолк дивата Емануела направи реверанс към бащата на втория си син. Само че с обратен знак. Певицата с красивия зелен поглед написа на страницата си във Фейсбук, че съжалява, защото не била „още по-зла”. Всеки разбра към кого са насочени стрелите на гласовитката. Тя и наследника на олигарската фамилия Диневи се разделиха окончателно преди месец.

След което нападките на новоизгрялата звезда на „Пайнер” станаха почти ежедневие в социалната мрежа.Рабра се и ужасната причина за раздялата й с Димитър Динев. И това бил системния побой, който упражнявал над певицата. А не само баба му, която уж одобрявала снахите, да е виновна за краха в отношенията им, пише Слава.

Емануела къта кошмар от живота си с Димитър Динев

Емануела къта кошмар от живота си с Димитър Динев

Според друг слух Димитър Динев си падал и по мъже, а неговия постоянен приятел Иван бил един от партньорите му. Защото той бил перманентния трети човек в къщата на младото семейство.

И карал авера си да не съобразява с половинката си и да се отдава на постоянни гуляи и среднощни запои.Което принуждавало бременната Емануела да му прави резонни забележки. Вместо да си вземе поука стабилен като мъж и бъдещ родител, Митко Динев й отговарял с юмруци и така грубо показвал на жена си да не му се меси в живота.

Това бил начинът на милионерското синче да докаже нагледно на една жена, че не може да го откаже от денонощните запои, нито от ергенския му живот. Дори и да чака дете от нея.26-годишния богаташки син бил на твърдата позиция, че някои жени си заслужават да ядат пердах.

Някои от бившите му гаджета разкриват обаче, че Димитър Динев така постъпвал с всички, с които мачкал чаршафите.Затова вероятно и написаното от Емануела в профила й „Ако можех да върна времето назад, щях да съм още по-зла”, си има основателна причина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Емануела разкри ужасната причина за раздялата си с Динев! (Още за кошмара)”

  1. анонимен

    Ное. 23. 2015

    Офффф, все мъжете виновни все тя чистата вода ненапита. Но не беше един път и два пъти да кажеш, хайде мъжът виновен. Тя се жени, развежда, оставиха я пред олтара една сурия мъже и гарнизон от тъпкачи под път и над път. Парцал си е и много злобна и отмъстителна. Зла на кокошинка, кой мъж ще търпи такава гърмяща змия в къщата си. Така ще ражда и ще се жени докато се скльока парцала нечистоплътен и долен.

Добавете коментар