Йоана Захариева хвърли бомбата с шокиращо разкритие за Биг Брадър Ол Старс! (скандални подробности)

Йоана Захариева хвърли бомбата с шокиращо разкритие за Биг Брадър Ол Старс! (скандални подробности)
5 (100%) 3 votes

Йоана Захариева – Йоко е първата, която изхвърча от Къщата на Биг Брадър Ол Старс!

Русокосата бивша певица и настояща расторантьорка Йоана Захариева – Йоко беше първата, която излетя от Къщата на Биг Брадър Ол Старс снощи. Въпреки че никой от съквартирантите не я номинира, Йоко получи своята номинация още първата вечер след пристигането си в шоуто, по време на една от мисиите на Биг Брадър.

Оказа се обаче, че тя не е интересна на зрителите – не и колкото лорд Евгени Минчев и Къци Вапцаров, с които се бореше за оставането си в предаването. Зрителите не я подкрепиха и Йоана Захариева напусна Къщата повече от бясна.

Йоана Захариева

Йоана Захариева изригна, че вотът в шоуто е нагласен, а Евгени Минчев бил спасен нечестно – дали наистина е така?!

Явно гневът й си каза думата, тъй като блондинката хвърли страшна бомба само минути след напускането си. Пред цяла България тя обяви, че вотът в шоуто е нагласен и това е единствената причина, поради която тя си тръгва.

„Ами аз не съм Евгени Минчев, за да си платя гласовете и да остана. Вотът е нагласен. Не ми е приятно да излизам първа, но ще го преживея. Отивам си у дома да си почивам на спокойствие, без да ми се налага да търпя обиди и скандали“, изцепи се Йоана Захариева след като бе отсвирена първа.

Като неин защитник в живото студио бе извикан бившият й съквартирант Пламен Медаров, тъй като екс съпругът на Йоко отказал да се появи. Ясен Козев вече си има нова жена и семейство, и очевидно двамата с Йоана Захариева са се отчуждили много.

Любопитното е, че тя не се среща и със старата си тръпка Пламен Медаров, който предпочете жена си пред нея още навремето. „Затова сега така налиташе на Борислав Атанасов, явно й липсва мъжката обич и ласка“, коментират потребители в социалната мрежа.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар