Евгени Минчев си намери майстора в Къщата! (Виж кой накара Ваня Червенкова да се свие като девойче)

Евгени Минчев си намери майстора в Къщата! (Виж кой накара Ваня Червенкова да се свие като девойче)
4.5 (90%) 4 votes

Евгени Минчев започна да ухажва не когото трябва в Къщата и си спечели неумолим враг

Евгени Минчев още не е излязъл от черната серия загуби през годината. Ваня Джаферович се закани, че ще му стъжни живота!

Лордът – ПР съвсем ще си тръгне от Къщата с хонорар и по-благ от котенце, подозират от kliuki.bg. Саркастичният светски лъв се намери майстора и мераците му да ухажва атрактивни млади мъже секнаха. Спря го не голямата уста на Желязната Червенкова, а последният Сървайвър – Ваня Джаферович!

След като години наред поставя на мястото им куп знаменитости и окичи с позорна слава мъже като Юксел Кадриев, Евгени Минчев беше поставен на мястото му.

Първи с него си разчистиха сметките бившите клиентки – Антония Петрова и настоящата му съквартирантка – Ваня Червенкова. Венета Райкова пък получи възмездие в размер на десетки хиляди след като спечели делото срещу него. Ваня Джаферович обаче отмъсти за куп млади мъже, които лордът беше унижаваше дълги години.

Доскорошните първи дружки в Къщата вече са врагове! Хърватинът не просто го номинира, но и го заплаши! Напористият лорд го притеснил с провокации – може би на пияна глава!

Евгени Минчев обвинил „Джафи”, че е „латентен” хомосексуалист и не само това! Започнал да му облизва врата, а подобен флирт вбесил футболиста!vania djaferovich

Джаферович се засегнал от напъните да бъде „обърнат”, но още повече го притеснила мисълта как ще реагира семейството му. Навън го чака прекрасна съпруга и две малки деца – всичките го гледали пред екрана и никак нямали да останат очаровани от домогванията на Генчо от Златица.

ПР-ът от ден първи беше особено внимателен с Червенкова. Скоро разбра, че и Соня Колтуклиева не е за подценяване! Докато се опитва да мери речников запас с блондинката, сам не забеляза, че врагът е точно до него!

Ваня Джаферович нито смята да отстъпва победата, нито да става за посмешище заради поредна титла! „Прероденият граф” стресна толкова лорда, че чак притесни съквартирантите!

Светският лъв деликатно оттегли щенията си и за да възстанови нараненото его атакува Борислав. Героят от „Къртицата” е поредният, за който Евгени Минчев намекна, че не е толкова мъж, колкото демонстрира пред дамите…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар