Пълен обрат: Разкритието на Джино смаза Джена! (певицата в несвяст, не очакваше това – подробности)

Пълен обрат: Разкритието на Джино смаза Джена! (певицата в несвяст, не очакваше това – подробности)
5 (100%) 5 votes

Джино Бианкалана проговори за бившата си Джена и издаде тайната й, което я втрещи!

Тотален обрат настъпи у победителя във Вип Брадър Джино Бианкалана, който изневери на принципите си и издаде тайната на своята бивша годеница – поп фолк певицата Джена.

След като повече от два месеца Джино твърдеше, че пази упорито личния си живот, както и този на своята екс любима, днес той явно размисли. Причината е повече от ясна – болезнената ревност и яд за това, че Джена го замени с друг и връщане назад няма.

Джино

Джино издаде тайната, която Джена отчаяно се опитваше да пази

Запитан дали има шанс да се събере отново с певицата, Джино Бианкалана не само категорично отрече, но и обясни защо – защото Джена вече имала нов мъж до себе си, който бил барабанист и син на Атанас и Надя от оркестър „Канарите“. Става дума, разбира се, за Атанас Стоев – младши, с когото Джена палува от няколко месеца.

Разкритието на бившия й годеник обаче хвърли Джена в див шок, тъй като и до днес тя упорито отричаше и се опитваше да пази в тайна името на новия си приятел. Джена е твърде суеверна, както разказват близки до нея, което я карало да трепери от ужас, че някой може да се добере до личния й живот и да му навреди.

Затова и фактът, че точно Джино Бианкалана е човекът, който я е предал и издал съкровената й тайна, я накарал да се срине от възмущение и обида. „След като една жена вече е била пипана от друг мъж, то тя не е моята жена. Твърд съм в това и не бих отстъпил и крачка назад. Да, може и да съм старомоден, но това е положението – или си с мен, или си отиваш завинаги“, отново повтори Джино относно връзката на Джена с Атанас Стоев – младши.

Така и не се разбра обаче защо любимецът на България реши да проговори и да издаде бившата си годеница, а просто не си премълча като истински мачо, какъвто твърдеше, че е. Но пред болезнената ревност всички са слаби, а самият Джино призна неведнъж в Къщата на Вип Брадър, че още не може да забрави Джена и годините, прекарани заедно.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар