Бомба: Истината за брака на Соня Колтуклиева втрещи всички! (неочаквани разкрития)

Бомба: Истината за брака на Соня Колтуклиева втрещи всички! (неочаквани разкрития)
4.4 (88%) 5 votes

Соня Колтуклиева не спира да се мазни на Борислав Атанасов, макар да е семейна – ето защо обаче!

Журналистката Соня Колтуклиева шокира зрителите и съквартирантите в Биг Брадър Ол Старс с неадекватното си поведение към младока Борислав Атанасов, който на практика може да й бъде син.

След като го „награби“ още от първата вечер, снощи Соня Колтуклиева видимо изрази радостта си от напускането на певицата Йоана Захариева – Йоко и факта, че Боби си остава само за нея.

Соня Колтуклиева

Соня Колтуклиева и съпругът й от години живеели като съквартиранти, тя копнее за мъжка ласка

Нещо повече – докато вървяха от градината към Къщата след изпращането на Йоко, Соня Колтуклиева бе хванала Борислав Атанасов за ръчичка, сякаш са влюбени ученици. И ако всички се чудеха как тази възрастна жена си позволява това, при все, че е омъжена, истината излезе наяве.

Близки до журналистката източници разкриха, че Соня Колтуклиева и съпругът й живеят заедно, но от години делят един покрив почти като съквартиранти. Чувствата помежду им били отдавна затихнали и двамата не помнели какво е креватна гимнастика от няколко години.

Благоверният на Соня Колтуклиева на няколко пъти бил хващан от нея в забежки с по-млади лондончанки, на което блондинката първоначално реагирала със скандали и заплахи, след което обаче се кротнала, защото гледала на мъж си повече като на брат, отколкото като на съпруг.

„Соня се държи като влюбена ученичка и не се усеща, че се излага зверски. Мъжът й нищо няма да й каже, защото тя в последно време изкарва повече пари у дома от него. А и честно казано, човекът изобщо не я ревнува – сещайте се защо! Смешно е обаче, че в очите на всички Соня се държи отвратително. Самият Боби й се смее на акъла“, коментират източниците.

Те обаче я оправдават единствено с това, че Соня Колтуклиева може да е навъртяла годинките, но все още е жена и като всяка жена иска да се чувства ухажвана и да усети мъжка ласка. „Пита ли я някой какво й е като не я сайдисват всъщи?! Ама и вие да си имате нещо такова устато, и на вас няма да ви е до любов“, смеят се из светските среди на столицата.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Бомба: Истината за брака на Соня Колтуклиева втрещи всички! (неочаквани разкрития)”

 1. Петрова

  Ное. 24. 2015

  Какви са тези глупости!
  Излиза, че жена не може да контактува с по-млад мъж, без да й лепнат някой етикет.

 2. Kris

  Ное. 24. 2015

  Neznam zashto tazi jena ne mi e simpatichna.Sega e moderno. zastariavashti jeni s mladi maje,koeto za men e smeshno.Jenata kato tsialo gubi stoynosta si,ZASHTOTO godinite govoriat,plastiki botox…s nishto nemojesh da skriesh ostariavaneto i godinite.Kogato iskash da stanesh sam za rezil,tova e pozvoleno…

Добавете коментар