Нечовешки крясъци и истеричен рев в Къщата, Биг Брадър се намеси! (шокиращи подробности)

Нечовешки крясъци и истеричен рев в Къщата, Биг Брадър се намеси! (шокиращи подробности)
4.5 (90%) 2 votes

В Къщата на Биг Брадър Ол Старс стана страшно, което накара Големия брат да се намеси!

След снощните елиминации и напускането на Йоана Захариева от Къщата на Биг Брадър Ол Старс, положението вътре стана нетърпимо. Страстите ескалираха дотам, че нечовешки крясъци накараха самия Биг Брадър да се намеси и да успокои съквартирантите, в противен случай дори рискът от физическа разправа не бе изключен.

Причината бе отново лорд Евгени Минчев и голямата му уста, която щом видя гърба на досегашната си жертва Йоана Захариева, моментално си избра нова в лицето на Десислава.

Биг Брадър Ол Старс

Страшен скандал в Биг Брадър Ол Старс принуди Големия брат да се намеси

Кошмарът на Десислава започна още снощи, когато Евгени Минчев я разплака пред всички, но часове по-късно плачът на певицата се превърна в истеричен рев. Защото, както обикновено, Евгени Минчев я обиди и нарече застаряваща чалгарка, която не може мъж да свърти до себе си.

Фактът, че й напомниха така жестоко за скорошната й връзка със Светлозар Савов, накара Десислава да се срине тотално. Блондинката още е влюбена в бившия си и сама признаваше, че е влязла в Биг Брадър Ол Старс, за да се опита да го забрави. Лордът обаче не само я върна към спомените, но и я обиди жестоко.

Настръхнал срещу Евгени Минчев от няколко дни, Ваня Джаферович се нахвърли върху него, за да защити съквартирантката си по съдба и стая. А към него изненадващо се присъедини и Борислав Атанасов.

Именно Боби бе на косъм да набие Евгени Минчев ако Биг Брадър не се беше намесил със строг глас и не бе извикал лорда в изповедалнята. На Борислав Атанасов не му издържаха нервите, след като приятелката му Йоко бе изгонена вместо Евгени Минчев и затова беше готов да си отмъсти подобаващо.

Какво ще стане занапред и докъде ще стигнат злобата и озлоблението в Къщата на Биг Брадър Ол Старс, ще видим още тези дни.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Нечовешки крясъци и истеричен рев в Къщата, Биг Брадър се намеси! (шокиращи подробности)”

  1. Ev

    Ное. 25. 2015

    Вярно е, че гоните рейтинг, но тоя неконтролируем идиот минчев е ПЪЛНА ОТВРАТ. Този човек е за психиатрия. Той не умее да контактува с хора, само бълва змии и гущери. Унизително е да четем статиите ви, камо ли да ви гледаме. Трагикомично човече. Като му погледнеш жалката напудрена физиономия, не ти става смешно, а го съжаляваш. С тоя език на пепелянка, ще си умре, като куче сам. А след ден-два, хората няма и да си спомнят за него. Щоуто ви удари дъното.

Добавете коментар