Борислав Атанасов смята да шокира цяла България в името на победата: Ето какво е намислил!

Борислав Атанасов смята да шокира цяла България в името на победата: Ето какво е намислил!
5 (100%) 2 votes

Борислав Атанасов е играч от класа, той сякаш е създаден за риалити формат и не спира да му харесва да участва в такъв тип предавания!

Борислав Атанасов знае как да триумфира

Борислав Атанасов има хитър план как да спечели „Биг Брадър Ол Старс“

В началото зрителите помислиха, че Соня Колтуклиева се слага на мускулестия Боби, защото е впечатлена от стегнатото му тяло, но истината е друга. Всъщност Борислав Атанасов е този, който умишлено се подмазва на журналистката, с което цели да стигне до финала, научи Kliuki.bg.

За да спечели този финал обаче, на фитнес маниака ще му е нужно повече. Като един истински стратег, Боби вече е измислил как да спечели шоуто, но за целта ще шокира всички. След излизането на Йоана Захариева, Борислав Атанасов вече няма задръжки да флиртува и дори прелъсти Соня Колтуклиева. Йоко беше тази, която му харесваше, но играта я изхвърли и на прицела му остана журналистката.

Още с влизането си Боби бил решен, че ще предизвика любовна тема, с което ще насочи зрителите към себе си. Той започна от Йоана, но тя оцеля твърде кратко. Десислава пък го игнорира веднага, показвайки му че не е неин тип. При Ваня Червенкова няма никакъв шанс. Така остана само Соня Колтуклиева и Борислав смятал да се „жертва“, покорявайки сърцето й.

Ако успее да изпълни собствената си мисия, Боби ще доведе до шок всички зрители и всички в Къщата. Той и Соня имат около 20 години разлика, тя е омъжена, а и в доста по-напреднала фаза на интелектуално ниво. Пред мускулите на мъжете обаче много интелигентни жени се предават и историята може да го докаже.

Борислав Атанасов е бивш волейболист и като такъв той е свикнал на състезания и носи спортната злоба в себе си. В „Къртицата“ беше сред водещите играчи при мисиите, но отпадна по-скоро заради личностните си характеристики. Дали и в „Биг Брадър Ол Старс“ ще се случи същото или този път той ще доведе нещата до техния край?!


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар