Васил Найденов вбеси Маги Халваджиян: Певецът срази арменеца само с една неволна грешка

Васил Найденов вбеси Маги Халваджиян: Певецът срази арменеца само с една неволна грешка
5 (100%) 3 votes

Васил Найденов си навлече гнева на Маги Халваджиян!

Васил Найденов вбеси Маги Халваджиян

Васил Найденов вбеси Маги Халваджиян

Легендата на българската музика Васил Найденов засегна своя приятел Магърдич Халваджиян по време на гостуването си в музикалното шоу на арменеца X Factor. Певецът взе отношение относно изпълнението на Кристиан Костов, който изпя именно негова песен. Разбира се, Васко похвали много 15-годишното момче, но направи неволна грешка и вместо да призове към благодарности за X Factor, той го стори за музикалното сдружение „Мюзикаутор“. Това видимо ядоса Маги, който побърза да го поправи.

Едно дългогодишно приятелство обаче може да рухне само заради една грешка. След предаването Халваджиян е бил повече от ядосан на Васил Найденов, тъй като е била направена излишна реклама на „Мюзикаутор“, което донякъде е омаловажило X Factor.

Маги Халваджиян по принцип бил много докачлив по отношение на професионалните си теми. Когато някой засегнел негово шоу, ставал друг и обръщал лошото си лице. Именно това лице съвсем скоро може да види Васил Найденов, който преди често гостуваше на X Factor, но тази традиция може да се наруши.

Васил Найденов даже не подозира, че в момента Магърдич му е сърдит. Според мълвата певецът също имал доста особен характер и нямал навика да се извинява. Затова може занапред да се получи конфликт между двамата, счита Kliuki.bg.

„Васко е един от най-добродушните хора, които могат да се срещнат. Интересното обаче е, че околните трудно възприемат характера му, който на моменти изглежда сприхав и нервен, но всъщност това е един душа-човек. Опознавайки Васко, опознаваш доброто. Когато води война обаче, той е безкомпромисен, защото все пак не е глупак и отстоява своето.“ – споделя приятел на Васил Найденов.

За Маги Халваджиян пък близките му казват, че е прекалено свободолюбив и често прекалява в търсенето на справедливостта.

„Той трябва да разбере, че не всички мислят като него. Понякога това безкрайно лутане по пътя на справедливостта му пречи.“ – смятат приятелите на арменеца.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар