Ивана пази първия си бакшиш „в натура” (Още за мизерните години на колежките й)

Ивана пази първия си бакшиш „в натура” (Още за мизерните години на колежките й)
4.5 (90%) 2 votes

Ивана се оказа от певиците, които са имали доста трудна младост и които са гледали на бялата техника като скъпоценност

Ивана се оказа една от пайнерките, които са се радвали не само на мизерен хонорар в началото, но и на простички неща като „бакшиш в натура”, научи kliuki.bg.

Никое начало не е лесно, особено, ако тръгваш от малко провинциално градче. Ивана може да разкаже доста истории от дебюта си по кръчмите, но и тя пази трогателни спомени за първите си хонорари.ivana

Започнала да пее като дете, но първите си пари като певица е изкарвала доста по-голяма. Въпреки опита и името на тате и тя познала горчилката на немотията. Толкова й било трудно в началото, че не можела да си позволи дори пералня, малко преди да роди Теди.

Точно по това време обаче се развиваше страхотна концертна дейност по казармите. И наша Ивана пяла като десетки от бранша пред отряди войници. Сред непретенциозната публика бил и един от зам.-командир.

Каквото и да говорят за мъжете по пагон, този се оказал щедър и с деликатна душа. Офицерът зарадвал бременната изпълнителка с мечтания уред и то – от световна марка.

Доста години след това Ивана запазила „бакшиша” си, а и до днес поддържа контакт с щедрия си фен. Тя обаче далеч не е единствената, която е започнала да пее с мечти за бяла техника.

Преслава е пословична с историите за бедната си младост. Двете с Галена живеели в квартира без пердета и си подреждали багажа в обърнати като чекмеджета кашони. Първият хонорар на любимката на Гъмов също отишъл за автоматична пералня.

Камелия пътувала на стоп по участия, а Мария не винаги е била милионерша като сега. Госпожа Гущерова си шила сценичните тоалети при кварталната шивачка и разчитала на Малина да я води по кръчмите, защото нямало кой да я вози безплетно.

Точките обаче обират Емилия и Десислава. Хубавиците от Гълъбово някога били типичните бедни провинциалистки. Преди да започнат да ги ухажват богаташите пеели за двадесетачка по сватбите, а след това прахосвали палите си на битака в Димитровград.

Сега двете пилеят пари за тоалети и марки, без да се вслушват в съвета на Ивана. Практичната айтозлийка се разболява при мисълта да даде хилядарки за тоалет. 500 лева – не повече, могат да измъкнат дизайнерите от Ивана!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар