Соня Колтуклиева „разговаряла” с мъртва приятелка (Адът се отворил за нея)

Соня Колтуклиева „разговаряла” с мъртва приятелка (Адът се отворил за нея)
4.8 (95%) 4 votes

Соня Колтуклиева изживяла кошмарна поредица от събития, които я извадили извън строя

Соня Колтуклиева не се чувства никак комфортно в компанията на Евгени Минчев, но е преживяла ужасии, далеч по-тежки от съжителството с него, научи kliuki.bg.

Напористата журналистка платила висока цена за своенравието си. Преди четири години в живота й се отключила страшна поредица от събития след като…мъртвата й приятелка я поканила да я последва.

Съквартирантката от Биг Брадър сънувала как нейната колежка Румяна Петкова, разказват от Love Style, протягала ръце към нея. Соня Колтуклиева не я последвала, но този знак от незримото бил ясен и последвалите го събития само й потвърдили истинността на някои „бабини деветини”.

Точно на тази дата, преди четири години припада в аптека. Приемат я в болница и й оперират корема. Имала физиологичен проблем, но той се дължал на стрес.

Неизвестни я тормозели по нощите. Заплашвали я по телефона. Получила съобщение в социалната мрежа, че ще изнасилят детето й. Това я сринало не само психически, но и физически.sonya koltuklieva

В болницата лежала в продължение на 11 часа в безсъзнание. Приятелката й Руми отново я повикала, но Соня Колтуклиева показала за пореден път своенравие.

Журналистката се спасила, но операцията си имала последици. Започнала да се дразни от светлината. Три месеца се възстановявала не толкова от интервенцията, колкото държала да стои на тъмно.

Само година след травмата влязла в Къщата на Биг Брадър, а това знаем как свърши за нея. Бойната мадама обаче се доказа като люта македонка. Не само влезе отново в устата на вълците, но и хвана най-големия бик за рогата.

Блондинката е готова да съсече с острия си език тиранина в Къщата. Евгени Минчев за сега пази поведение само пред Ваня Червенкова, но е сбъркал много като е подценил журналистката.

Соня Колтуклиева има не просто голямо самочувствие и богат речник, но и няма как лесно да бъде сразена!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар