Вихра: Иван ли?! За него мога да кажа само едно… (най-накрая „нахрани“ бившия си и Ирина – подробности)

Вихра: Иван ли?! За него мога да кажа само едно… (най-накрая „нахрани“ бившия си и Ирина – подробности)
4 (80%) 4 votes

Вихра Петрова за първи път от години проговори за Иван Христов и Ирина Тенчева!

Хубавата Вихра Петрова години наред не бе обелвала и дума за бившия си съпруг и баща на единствената й дъщеря Ава – Иван Христов, както и за колежката си Ирина Тенчева, която й го отмъкна под носа.

Макар и преди повече от четири години, всички отлично си спомнят мъката, която преживя предадената Вихра Петрова и болезнения развод с опосума Иван Христов. Но времето минава, а продуцентът вече е щастлив татко и на дете от Ирина Тенчева – малкия Самуил.

Вихра Петрова

Вихра Петрова призна, че дори не си и спомня вече за Иван Христов

След продължително мълчание по темата, днес Вихра Петрова си позволи за пръв път да спомене името на екс съпруга си и то само, защото слуховете носеха, че книгата, която пише, ще бъде посветена на Иван Христов и перипетиите й с него.

„Никога не съм намеквала дори, че в книгата си ще засегна имената на Иван, Андрей Арнаудов или Ирина Тенчева. Тя няма нищо общо с тях. За Иван Христов мога да кажа само едно и то е, че отдавна вече не представлява нищо за мен и не се сещам дори за името му. Ако искате вярвайте, но това е реалността. Да, имах проблеми по времето на развода, но сега съм щастлива, че съдбата пожела да стане така и с Иван не сме заедно“, заяви категорично Вихра Петрова.

Въпреки това тя прояви благородство и сподели, че Ава много обича татко си и прекарва доста време в компанията на Иван Христов и братчето си, което също обожавала.

Колкото до съперницата си Ирина Тенчева, Вихра Петрова дори не я удостои с коментар, което бе и най-голямата обида. Брюнетката само намекна, че първа е влязла в бизнеса с блоговете и видеата в интернет, а напоследък са се навъдили много подражатели.

Това, разбира се, бе удар към Ирина Тенчева, която видя от Вихра Петрова и моментално започна да сътворява материали и видеоклипове в мрежата. Първият обаче си остава първи, което носи заслужена наслада на бившата съпруга на Иван Христов.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Вихра: Иван ли?! За него мога да кажа само едно… (най-накрая „нахрани“ бившия си и Ирина – подробности)”

  1. ддg

    Ное. 26. 2015

    Ауу дано се сдобия с няколко екземпляра от тази необикновенна книга. Ще направя подаръци на близките си за Коледа. Поредната глупост на една повярвала си джофра

Добавете коментар