Внезапен обрат: Близките на Жоро Илиев в шок от решението на вдовицата му Мая! (подробности)

Внезапен обрат: Близките на Жоро Илиев в шок от решението на вдовицата му Мая! (подробности)
4.4 (88%) 5 votes

Мая Илиева тотално разтърси близките на покойния си съпруг Жоро Илиев!

Невероятна новина гръмна в медиите днес и шашна всички, запознати с историята на Мая Илиева и покойния Жоро Илиев. Вдовицата на боса на ВИС-2 направи нещо неочаквано от никого, най-вече от близките му – сестра му и племенницата.

А именно – след години на конфликти и скандали, Мая Илиева взе категоричното решение да подели богатството на убития си съпруг с неговите наследници. Нещо, което не си бе и помисляла преди и заради което водеше ожесточена война с Мариана Илиева и Ивон Илиева.

Жоро Илиев

Вдовицата на Жоро Илиев шашна близките му с решението си – никой не очакваше това от Мая Илиева

След убийството на Георги Илиев, вдовицата му се сдоби с цялото богатство, възлизащо на рекордната сума от 500 милиона долара. Мая Илиева сложи ръка върху множество хотели, сред които и фамозния „Дюн“ в Слънчев бряг, а роднините на Главния нададоха вой, при това с право.

Не се знае още защо е настъпила тази тотална промяна в Мая Илиева, но тя вече е прехвърлила голяма част от сметките, както и търговски площи на имената на Мариана Илиева и дъщерята на Васил Илиев – Ивон Илиева.

„Може би това е, защото Мая наистина е решила да се обвърже сериозно с дългогодишния си любим Ники Шванца и изпитва угризения спрямо близките на голямата си любов. Няма да се лъжем – Жоро Илиев беше най-важният мъж в целия живот на Мая и тя няма да го забрави никога“, коментират близки източници до вдовицата на Георги Илиев.

След щедрия и честен жест на Мая Илиева, би трябвало тя и близките на Главния веднъж завинаги да заровят томахавките и да живеят живота си, защото нито Жоро Илиев, нито Васил Илиев ще се завърнат от отвъдното, за да им помогнат. Те трябва да се разберат и да продължат заедно напред – време им е вече.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар