Шок: Кичка Бодурова обиди Марги Хранова! (Още не може да й прости)

Шок: Кичка Бодурова обиди Марги Хранова! (Още не може да й прости)
3.7 (73.33%) 3 votes

Кичка Бодурова отказа на Маргарита Хранова

Кичка Бодурова не прие подадената ръка от Марги Хранова. Певицата от Лас Вегас обърна гръб и не прие поканата на колежката си. Тази вечер Маргарита Хранова прави грандиозен спектакъл в зала 1 на НДК. Там тя събира каймака на естрадата, за да ни припомнят вечните златни хитове на България.

На мега тържеството ще участват познати и любими имена като Васил Найденов, Орлин Горанов, Нели Рангелова, Искра Радева и още куп знаменитости, неотменна част от музикалния живот на страната от близкото ни минало, пише Слава.

Кичка Бодурова не прие поканата на Марги Хранова

Кичка Бодурова не прие поканата на Марги Хранова

В последният момент Марги Хранова видяля и колежката си Кичка Бодурова. От „кумова срама” тя се свързала с екипа на естрадната прима и я поканила за участие в мега спектакъла под надслов „Марги и приятели”. Но Кичка Бодурова не приела, като се оправдала, че ще лети за Америка, тъй като нямала търпение да прегърне съпруга и дъщеря си, които не била виждала повече от два месеца.

След като я поканила, Марги изтръпнала, защото дует Ритон вече се съгласили да участват. Тя не съобразила, че звездото семейство и Кичка бяпха съквартиранти в Къщата на ВИП Брадър, нокибритлията Здравко на няколко пъти се нахвърляше срещу Бодурова, като я наричаше с обидните епитети „кукумицин” и „баба Кица”.

Но не тази е причината, поради която Кичка Бодурова отсвирила Марги Хранова, разкриват от обкръжението на певиците. Двете не могат да се дишат от години и то заради общ мъж.

В младостта си Кичка Бодурова се омъжила за старо гадже на Марги, за жителство. Той носил същата фамилия като на Кичка, но бил бохем, пияница и тя често попадала под юмручните му атаки. Животът с него бил ад и брака им едвам оцелял половин година, а естрадната легенда още не може да се отърси от кошмара.

Същият творец преди това мачкал чаршафите с колежката й Марги Хранова и затова двете още не могат да си простят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар