Тотален крах в Къщата: Ваня Червенкова изригна, стана страшно! (виж какво се случва вътре)

Тотален крах в Къщата: Ваня Червенкова изригна, стана страшно! (виж какво се случва вътре)
3.5 (70%) 4 votes

Бизнесдамата Ваня Червенкова най-после свали маската на Божа кравичка и показа истинския си нрав!

Явно и този сезон на Биг Брадър Ол Старс няма да мине кротко и в приятелска атмосфера. Не и, когато разприте и скандалите сред съквартирантите зачестяват с всяка изминала минута. А причината за тях вече не се корени само в провокатора Евгени Минчев.

Тази, която удиви всички досега с благия си нрав – тотално нетипичен за нея, е бизнесдамата Ваня Червенкова. Тя не само се показваше хиляди пъти по-смирена и кротка от предишния сезон на Вип Брадър, където едва не изяде Мира Радева, до дори се прегърна с дългогодишния си враг в лицето на лорда.

Ваня Червенкова

Ваня Червенкова най-после показва острия си език и чепат характер

Ето, че маските обаче паднаха и Ваня Червенкова показа истинското си лице днес, часове преди вторите номинации в Къщата на Биг Брадър Ол Старс, когато тя трябваше да се хвърли в решителна битка със Соня Колтуклиева.

Припомняме, че Соня Колтуклиева получи не една, а цели две имунизации, гарантиращи й спокойствието в шоуто, но самият Биг Брадър реши да направи животът им „по-интересен“ като й отнеме втората. Или поне се опита да й я отнеме.

Мисията, която Биг Брадър постави на Соня Колтуклиева и Ваня Червенкова ще накара бизнесдамата да изригне срещу журналистката и двете почти ще се „хванат за косите“. Скандалът е чутовен, защото всеки се бори за отцеляването си.

За първи път Ваня Червенкова ще забрави спокойствието и милото си лице дотам, че ще се изправи в остър конфликт с размяна на култови реплики с Евгени Минчев. Не е за изпускане какво ще видим тази вечер в шоуто и как постепенно всички маски от лицата на съквартирантите ще изпопадат и то с трясък.

А оттам нататък всички мними приятелства вече няма да съществуват дори лицемерно. Преломът е страшен.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Тотален крах в Къщата: Ваня Червенкова изригна, стана страшно! (виж какво се случва вътре)”

  1. dert

    Ное. 25. 2015

    На Ваня Ч хората й харесват точно острия език и чепатия характер. И не виждам причина жена с толкова силен характер и аргументирана позиция по много въпроси да се прави на ахмак, та белким се хареса на масата „офце“ в тази робска държава

Добавете коментар