Десислава срина до земята Борислав

Десислава срина до земята Борислав
4.5 (90%) 2 votes

Десислава се оказа обидена от опитите за флирт на Борислав Атанасов!

Десислава срази Боби

Десислава срина Борислав Атанасов

Певицата направи на пух и прах Борислав Атанасов, след като заяви директно, че не го харесва като мъж. Тя не само подсказа, че помежду им няма да стане нищо, но и че даже Боби й е противен. Типажът мъже, който се нрави на Десислава, не бил изобщо като звездата от „Къртицата“. По принцип фолк дивата винаги е излизала с добре сложени физически господа, но тя не си падала по женкари, какъвто е фитнес маниакът, научи Kliuki.bg.

Десислава по начало не харесва Борислав Атанасов, но още по-жалкото за него е, че не го допуска дори за флирт, при положение че тя не е обвързана. Певицата разби илюзиите на мускулестия бизнесмен по начин, по който малцина могат. В номинацията си Деси каза, че просто не иска да контактува с Боби, защото той й се слагал, а на нея не й допадало.

Според Десислава всичко това е започнало след излизането на Йоана Захариева. Фолк дивата смята, че първоначално Борислав е флиртувал с Йоко, за да остане по-дълго в шоуто, а сега, когато бившата певица вече не е в Къщата, Боби си е позволил да посегне към Деси.

В крайна сметка поведението на Борислав Атанасов на плейбой и женкар не се понрави на повечето в Къщата, тъй като Боби попадна за първи път сред номинираните. Той събра четири негатива и ще се бори с Къци Вапцаров, Ваня Червенкова и Евгени Минчев.

Що се отнася до последния, оказа се, че Борислав Атанасов познава по-обстойно лорда и двамата са общували в реалния живот. Дори нещо повече. Боби е искал от Евгени да го уреди с реклама, като за целта му е пратил 5-6 снимки на своето мъжко достойнство. Минчев обаче получил поисканото, но не изпълнил обещанието си, а оставил Борислав само с надеждите за слава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар