Боби Къртицата срази Евгени Минчев! (Лъснаха тайните му, напуска Къщата!)

Боби Къртицата срази Евгени Минчев! (Лъснаха тайните му, напуска Къщата!)
4 (80%) 4 votes

Евгени Минчев няма нужда от млади момчета, а от…снимки и мръсни крака

Евгени Минчев се съсипа в Къщата, видя kliuki.bg. Срази го не неговата приятелка – врагиня Ваня Червенкова, не Поразяващата Уста Соня Колтуклиева, даже не и Ваня Джаферович! Най-срамните му тайни лъснаха от устата на ужким незначителния Борислав Ангелов – Боби Къртицата.bobi atanasov

Момчето, което опита да свали всички мадами в предишното си шоу и пробва с тези в Къщата, пръв успя да затвори устата на вездесъщият лорд. Антония Петрова и Венета Райкова успяха да му навредят в бизнеса, но „момченцето” го свали насила от пиедестала му на светски лъв и велик манипулатор.

Евгени Минчев вече над две десетилетия размахва като бич над главите на популярните мъже намеци за тяхната сексуалност. Така направи и с Борислав Атанасов, но си намери майстора!

Амбициозният фитнес-маниак направи невъзможното – докара до сълзи лорда от обида като разкри най-срамните му тайни. Евгени Минчев натърти близостта им извън Къщата, но Боби го парира. Реалити-звездата разкри как ПР-ът се туши в постоянни мигове на самота. Обещал му да го уреди да участва в реклама. В замяна поискал „нещо” – не физически ласки!

Напористият Боби без свян си призна, че си е снимал „набора”. Изпратил му няколко снимки, а след това получил още по-притеснителна оферта. Евгени Минчев настоял на следващото парти да дойде с немити крака и чорапи на няколко дена. Явно това е фетишът, който го държи „на високо”.

Разкритието така смути Евгени Минчев, че той се покри в специалната си стая. Започна да си сваля костюма на Кралицата – мравка, за да влезе в директен конфликт с продукцията.

ПР-ът представа си няма, че колкото и хора да злорадстват на негов гръб, толкова му и съчувстват. Популярните в коментарното студио бяха готови да разкъсат Боби. Бил в пъти по-зле от момичетата, готови на всичко за висок стандарт. Той предлагал тялото си за „рекламка”, което вбеси Жени Калканджиева, Антония Петрова и Кали.

Едно обаче е сигурно – Евгени Минчев вече няма същата власт в популярните среди, а Боби е окончателно извън тях!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар