Страшна трагедия: Семейството на Стефан Софиянски почернено от внезапната смърт на бебето!

Страшна трагедия: Семейството на Стефан Софиянски почернено от внезапната смърт на бебето!
4.5 (90%) 2 votes

Дъщерята на Стефан Софиянски не е на себе си след внезапната смърт на своето бебче, което се роди това лято!

Страшна трагедия сполетя семейството на бившия кмет на столицата Стефан Софиянски. Той изгуби малкото си внуче Камен – няколко месечното бебче на голямата си дъщеря Елена Софиянска, съобщи извънредно столичен седмичник.

Бебето се роди това лято и едва на няколко месеца издъхнало в ръцете на своята майка. Причината за гибелта на малкото човече е синдром на внезапната детска смърт, за която и до днес медицината вдига безпомощно ръце и не може да даде точни и ясни обяснения от какво се поражда.

Стефан Софиянски

Семейството на Стефан Софиянски е почернено от внезапната смърт на бебето, което бе едва на няколко месеца.

Кръвоносните аневри в мозъка на бебето се подуват и се пръскат, вследствие на което настъпва мигновена смърт, обясниха медиците. Страшното обаче е, че тези случаи няма как да бъдат предвидени и да се вземат превантивни мерки.

Загубата за семейството на Стефан Софиянски е огромна, а мъката почерни всички. Особено дъщеря му Елена Софиянска, която едва стояла на краката си от мъка. В момента с нея работи психолог и прави всичко, за да я върне обратно към живота.

Бебето е било погребано тези дни, но по обясними причини, семейството не желае и няма да коментира нищо. „Стефан Софиянски е съсипан не по-малко от другите, но се опитва да бъде мъж и да се държи. Съпругата му Алиса Софиянска обаче не знае на кой свят е, да не говорим за милата майчица Елена. Такава трагедия не пожелаваме и на най-големия си враг“, клатят глави близки на семейството.

Всички от сайта Kliuki.bg изказваме най-искрените си съболезнования на опечаленото семейство в този мъчителен за тях момент!


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар