Приказка: Виж в какъв разкош Кичка Бодурова посреща своя 60-ти ЧРД! (снимки + подробности)

Приказка: Виж в какъв разкош Кичка Бодурова посреща своя 60-ти ЧРД! (снимки + подробности)
3.8 (75%) 4 votes

Кичка Бодурова изстрада много и понесе много огорчения във Вип Брадър, но сега съквартирантите могат само да й завидят!

Естрадната легенда Кичка Бодурова доказа, че търпението е злато, а нещата в живота се променят с всеки изминал ден. След като понесе купища обиди и огорчения от съквартирантите в Къщата на Вип Брадър, днес те могат да се пръснат от яд.

Защото Кичка Бодурова не само остана победител в очите на зрителите, но и ще посрещне своя 60-ти юбилей като истинска кралица. Мястото е Лас Вегас, в който тя живее от много години заедно със семейството си, а празникът на 29 ноември ще помни дълго.

Кичка Бодурова

Кичка Бодурова ще има своята приказка, а злобарите могат да се спукат от яд

Кичка Бодурова се е отказала от шумни купони и лъскави партита, защото копнее да бъде в спокойна среда само с най-близките си хора. Съпругът й Крис Зарпас обаче е решил да я изненада с нещо, което сме виждали само по филмите.

Навръх рождения ден на Кичка Бодурова, той е поръчал няколко музиканти, които ще свирят нежна музика на открито – приказната вечеря ще се състои на огромната тераса на дома им, от който се виждат светлините на цял Лас Вегас. Там ще бъде поставена маса с бяла покривка и много запалени свещи. Всичко ще бъде отрупано с цветя, а нежните звуци от инструментите на музикантите ще накарат певицата да запомни завинаги юбилея си.

Разкошната къща с огромна тераса и уникална гледка, в която Кичка и съпругът й живеят от години в Лас Вегас

Разкошната къща с огромна тераса и уникална гледка, в която Кичка и съпругът й живеят от години в Лас Вегас

Най-големият й подарък обаче ще бъде дъщеря й Кристи-Жаклин, която е подготвила специална изненада за мама. „Семейството на Кичка е решило да направи всичко възможно, за да я накара да забрави ужаса от Вип Брадър и отново да бъде щастлива. И ако щете вярвайте, но това, което споделихме, са само малка част от изненадите за рождения й ден“, разкриват източници, близки до гласовитата Кичка Бодурова.

Те са убедени, че певицата няма защо да живее с горчивите спомени от съкваритрантите, тъй като нито един от тях не се радва на подобна обич от страна на семейството и феновете си, камо ли да живее като истинска звезда в най-лъскавия град на страната на неограничените възможности.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Приказка: Виж в какъв разкош Кичка Бодурова посреща своя 60-ти ЧРД! (снимки + подробности)”

  1. kapa

    Ное. 27. 2015

    Pozdravlenia, Ki4e !!!!

Добавете коментар