Джена се обясни публично на Наско! (Удари без жалост и Богданов, и Джино)

Джена се обясни публично на Наско! (Удари без жалост и Богданов, и Джино)
4.5 (90%) 2 votes

Джена за първи път след като върна пръстена си диамант си позволи да повдигне завесата на личния си живот

Джена изненада всички с решение – публично демонстрира чувствата си към Наско Стоев – младши, видя kliuki.bg.

Най-одумваната заедно с Преслава певица през този реалити сезон хвърли бомбата в социалните мрежи. След като, без да иска в продължение на седмици беше коментиран проваления й годеж с Джино и аферата й с Богданов, показа новото си гадже!

Пайнерката дълго време беше коментирана като колекционерка на богаташи и момчета-играчки. Тя премина през всичко с мълчание, но историята с Пламен Богданов я съкруши напълно. Джена опита да излезе с достойнство от ситуацията и уважителното отношение на Джино помогна.

Бившият й годеник се завърна най-после в родината и дори намери повод да остане. Той обаче категорично обяви, че няма да търси Джена, разбрал за новия й любим. Точните му думи бяха: „Там където е пипал друг, вече не пипам”.

Това може би не се е харесало на Джена, която след дълго мълчание реагира с ясно послание. Певицата публикува две нежни селфита с новия си любим – музиканта Наско Стоев – младши. Коментарите към снимките бяха „Най-голямото щастие е да бъдеш обичан заради самия теб” и „Пожелавам ви прекрасен ден и любов в изобилие”.

Посланията към Богданов и Джино са пределно ясни, а за всички останали картинката се конкретизира: Джена обича по-млади момчета, но този път е улучила на идеалното!

Наско е с ефектен вид, разбира я и като професионалист, и като човек, който живее на колела, цени кариерата й, но няма желание да стъпва на раменете й, за да стане звезда.


Певицата изключително трудно повдига завесата на личния си живот. Феновете й знаят само за първата й любов (също – Наско!), Джино и сега за Стоев – младши. Всеки обаче разбра – това при музиканта и Джена е истинско и обещава да се превърне в нещо още по-значимо!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар