Страшен срам: Родителката на Наско Колев изригна срещу Мария Илиева! (виж какви мръсни думи й изкрещя)

Страшен срам: Родителката на Наско Колев изригна срещу Мария Илиева! (виж какви мръсни думи й изкрещя)
5 (100%) 4 votes

Мария Илиева този път не позна къде пипа – родителите на Атанас Колев са повече от бесни!

Певицата Мария Илиева е подложена на нечовешки срам заради похожденията си и любовта си към „агнешко“. Както вече цяла България знае, от месеци насам тя върти афера с двойно по-младия от нея рапър Атанас Колев от Варна.

Заварката стана след като двамата записаха дуетното си парче, а кака реши да пробва младото лъвче в кревата. Чаровникът Наско Колев явно е издържал теста на Мария Илиева, която все по-често е засичана в морската ни столица и по-специално в обятията на Атанас Колев.

Мария Илиева

Майката на Атанас Колев с право изригна срещу кака му Мария Илиева

Скандалът обаче стана нечовешки, след като родителите на рапъра изригнаха и с пълно право. Най-разярена е майката на красавеца, която място не можела да си намери от притеснение, че застаряващата певица е завъртяла главата на отрочето й.

При последното „гостуване“ на Мария Илиева във Варна, близки на семейството на Колев бързо уведомили родителите му, че певицата и синът им се натискат в едно от известните заведения. Това вече прехвърлило всички граници на търпението на жената, която изригнала със страшни думи към Мария Илиева.

„Каква е тази, бе?! Какво ми пука известна ли е, или не?! Защо не си гледа годините и не си направи семейство с някой свой набор, ами е тръгнала с малки момченца. Гадна уруспия такава! Само да ми се мерне пред очите, ще й дам аз да се разбере на тази никаквица“, посиняла от гняв родителката на Наско Колев, съобщават пред известен столичен седмичник близки до семейството му, предава агенция ПИК.

Със сигурност Атанас Колев е отнесъл солидна порция „конско“, щом се прибрал у дома, а скандалът се разраснал дотам, че рапърът уверил техните, че между него и „кака“ му има само професионални отношения. На което, разбира се, не вярва никой.

Ако Мария Илиева и Атанас Колев продължат авантюрата си въпреки всичко, то единствената ощетена ще бъде певицата, чиито срам и сега е достатъчно голям, че движи почти със „сина“ си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Страшен срам: Родителката на Наско Колев изригна срещу Мария Илиева! (виж какви мръсни думи й изкрещя)”

  1. Ev

    Ное. 27. 2015

    Тая няма ли срама? Колкото по трупа години и оглупява. Не се ли вижда в огледалото какви бълдъри е заформила, ами все повече се разголва.Толкова се разгонила, че забравила на колко години е. Майката е абсолютно права, а сина и явно е доста тъп щом тая стринка му е завъртяла главата.

Добавете коментар