Инфарктно: Продуцентите спешно в Къщата, Евгени Минчев неудържим! (обратът за него е нечуван)

Инфарктно: Продуцентите спешно в Къщата, Евгени Минчев неудържим! (обратът за него е нечуван)
4.7 (94.29%) 7 votes

Евгени Минчев няма повече да си разиграва коня, както му скимне – свърши се!

Инфарктна ситуация взриви Къщата на Биг Брадър Ол Старс след снощните номинации. Нищо вече не е същото и то само часове след края на живото предаване, това разкриха източници от кухнята на Нова телевизия.

Това, което видяха зрителите снощи, бе единствено как побелелият като платно лорд Евгени Минчев потресен се оттегли в покоите си след разтърсващите признания за „мръсните чорапи“ на Борислав Атанасов към Ваня Джаферович. Е, час по-късно настана истинският екшън, когато Минчев прилежно си събрал целия багаж и застанал пред вратата за излизане от шоуто.

Евгени Минчев

Евгени Минчев вече не може да си разиграва коня, свърши се!

Опитите на екипа и на Биг Брадър да говорят и да вразумят най-интересния сред съквартирантите обаче ударили на камък – Евгени Минчев бил неудържим и напъвал да излиза. Тъкмо по тази причина за първи път в историята на предаването се наложило да се намесят продуцентите и да покажат на лорда кой наистина командва парада.

„Ясно ви е, че всеки може да си тръгне от шоуто, но не и Евгени Минчев. Та той е основната движеща сила в Къщата и без него рейтингът направо ще се срине. Затова и хората от шоуто няма как да го оставят да си разиграва коня и да се прави на сърдит и отиващ си ден през ден. Наложи се да му връчат договора, както и да го предупредят, че няма да си види 90% от хонорара, за да кротне“, споделят източниците.

Видял „дебелия“ и че този път няма да стане на неговата, Евгени Минчев се превърнал в истинска мълния. Той склонил да остане в предаването, но се заклел, че това е най-голямата грешка, защото тепърва щял да стъжни живота на всички.

Което от друга страна ще дойде дюшеш за зрителите, за които интересното явно тепърва започва. Да гледаме!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар